/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan tilberedes disse "spareribs" til g~
Fra : Thomas


Dato : 30-04-05 09:59

Hej NG

Kært barn har mange navne. Jeg står med nogle spareribs, men det er i løse
stykker (3 cm brede, 5-6 cm tykke med ét ben i hver) og ikke sammenhængene,
som når det kaldes gode ben. Begge dele kaldes vist spareribs (og måske det
er fra samme stykke kød, hvad ved jeg )

Kan huske fra gamle dage at min mor kogte dem først, lagde dem i en marinade
i et døgn ca. hvorefter de kom på grillen. Jeg har ingen opskrift på
hverken kogetid eller en god marinade. Jeg håber derfor at en herinde har
et vejledning, som jeg kan rette mig lidt ind efter så jeg ikke går helt
galt i byen

På forhånd tak

Mvh

Thomas



 
 
mcloud (30-04-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 30-04-05 10:42

Hej thomas
Kog dine spare ribs ca ½ time med et par peberkorn og laurbærblade.Lad
dem
køle af.
Tilbered derefter en BBQ -sauce eller marinade . f. eks som flg:


1 dl. tomatketchup
4 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico eddike
2 spsk. lagereddike
3 fed hvidløg
4 spsk. brun farin
2 tsk. stødt rosenpaprika
½ tsk. stødt chili
½ tsk. stødt ingefær
½ tsk. stødt koriander

Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en
skål til en ensartet masse.
Pres hvidløgsfeddene i og tilsæt brun farin.
Rør godt rundt og kom så krydderierne i.
Lad marinaden hvile ca. 1 time, inden den skal bruges.

Dette er en kanon marinade som jeg bruger til alt der kan
BBQ-marineres --kylling-koteletter-alm stegeben-

mvh mcloud




Thomas (30-04-2005)
Kommentar
Fra : Thomas


Dato : 30-04-05 11:47


"mcloud" <kim@lechef.dk> wrote in message
news:427352f0$0$79456$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej thomas

>
> Dette er en kanon marinade som jeg bruger til alt der kan
> BBQ-marineres --kylling-koteletter-alm stegeben-
>
> mvh mcloud
>
>

Mange tak

uhm......... jeg er i fuld gang. Det var meningen de skulle spises i morgen,
men duftet af marinaden har rykket måltidet 12 timer frem. Jeg havde dog
ikke ingefær, men håber at det bliver godt alligevel

Mvh

Thomas



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste