/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Optøning af rejer
Fra : Falcon


Dato : 26-04-05 16:20


Jeg har lige købt 1kg dybfrosne rejer, od det jo er i overkanten at
servere hvis man får et par uventede gæster ti aftenkaffe, så vil jeg
lige høre hvordan man hurtigt og bedst muligt optør 2-3 portioner så
de "stadigvæk" smager som friske?
Microovn er vel en dårlig løsning?

mvh Jlund

 
 
Heidi Bech Petersen (26-04-2005)
Kommentar
Fra : Heidi Bech Petersen


Dato : 26-04-05 16:51

"Falcon" <falcon1@email.dk> skrev i en meddelelse
news:hpms615digfpjamfr2klbuqb4o59jqlqqs@4ax.com...
>
> Jeg har lige købt 1kg dybfrosne rejer, od det jo er i overkanten at
> servere hvis man får et par uventede gæster ti aftenkaffe, så vil jeg
> lige høre hvordan man hurtigt og bedst muligt optør 2-3 portioner så
> de "stadigvæk" smager som friske?
> Microovn er vel en dårlig løsning?
>
> mvh Jlund

Ja du skal i ikke bruge mikroovnen det bliver ikke godt... Læg dem i lidt
(ikke helt koldt) vand og hvis du lige løsner dem lidt fra hinanden
efterhånden som de tør mere op og så skifter nyt vand, da frost fra rejerne
får vandet til at blive for koldt...så går der kun 15 min. ca.

Mvh Heidi



Astrid Lund (26-04-2005)
Kommentar
Fra : Astrid Lund


Dato : 26-04-05 18:49

On Tue, 26 Apr 2005 17:20:26 +0200, Falcon <falcon1@email.dk> wrote:

>
>Jeg har lige købt 1kg dybfrosne rejer, od det jo er i overkanten at
>servere hvis man får et par uventede gæster ti aftenkaffe, så vil jeg
>lige høre hvordan man hurtigt og bedst muligt optør 2-3 portioner så
>de "stadigvæk" smager som friske?
>Microovn er vel en dårlig løsning?

Aldri mikro og reker, nei!

Hell rekene i en sil/dørslag og fyll på med varmt vann fra springen
til de får "slått" seg. La renne av på avispapir. Dette høres kanskje
merkelig ut, men test med noen reker først, så får du se! God
rekeaften

--
Astrid

Erling Hansen (28-04-2005)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 28-04-05 15:40

Falcon <falcon1@email.dk> wrote:

> Jeg har lige købt 1kg dybfrosne rejer, od det jo er i overkanten at
> servere hvis man får et par uventede gæster ti aftenkaffe, så vil jeg
> lige høre hvordan man hurtigt og bedst muligt optør 2-3 portioner så
> de "stadigvæk" smager som friske?
> Microovn er vel en dårlig løsning?
>
> mvh Jlund

Jeg lægger den afmålte sjat rejer i en lille frysepose, slår knude på og
lægger den i håndvasken. Lad en tynd, lunken stråle lande på posen og
vend den nu og da. Stop når de er tøede men endnu er kolde.
Mvh
Erling

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste