/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Safran
Fra :
The man himself
Dato :
12-04-05 16:51
Jeg har fået en lille æske med nogle røde støvdragere eller hvad det nu er
Safran er.
Så er mit spørgsmål...
Når jeg koger ris.....Skal Safran så kommes i vandet fra starten eller når
vandet koger?
Findes der både rød og gul Safran eller er det det røde Safran jeg har der
farver risene gule?
Ralph.
Kevin Edelvang (
12-04-2005
)
Kommentar
Fra :
Kevin Edelvang
Dato :
12-04-05 20:48
The man himself wrote:
> Når jeg koger ris.....Skal Safran så kommes i vandet fra starten
> eller når vandet koger?
Gør ingen forskel.
> Findes der både rød og gul Safran eller er det det røde Safran jeg
> har der farver risene gule?
Det er rød safran, der farver ris gule. Gurkemeje bruges ofte til det samme.
Mvh
Kevin Edelvang
Herluf Holdt, 3140 (
12-04-2005
)
Kommentar
Fra :
Herluf Holdt, 3140
Dato :
12-04-05 21:33
Kevin Edelvang skrev:
> The man himself wrote:
>> Findes der både rød og gul Safran eller er det det røde Safran
>> jeg har der farver risene gule?
> Det er rød safran, der farver ris gule. Gurkemeje bruges ofte til
> det samme.
I gamle dage (1400-tallet) var safran noget af det dyreste pr. kg
(efter guld) man kunne opdrive. Der gik 75 000-100 000 håndplukkede
safrankrokus til et kg safran.
Og så smager det ikke en gang af ret meget.
--
'rluf :·)
- med SDE (nationalencyklopædien) som kilde
Christian B. Andrese~ (
13-04-2005
)
Kommentar
Fra :
Christian B. Andrese~
Dato :
13-04-05 10:05
"Herluf Holdt, 3140" <herlufholdtFJERN@privat.dk> wrote in message
news:425c30bb$0$166$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Kevin Edelvang skrev:
> > The man himself wrote:
>
> >> Findes der både rød og gul Safran eller er det det røde Safran
> >> jeg har der farver risene gule?
>
> > Det er rød safran, der farver ris gule. Gurkemeje bruges ofte til
> > det samme.
>
> I gamle dage (1400-tallet) var safran noget af det dyreste pr. kg
> (efter guld) man kunne opdrive. Der gik 75 000-100 000 håndplukkede
> safrankrokus til et kg safran.
Check du bare prisskiltet i føtex, der står kiloprisen og den er høj !!!
--
mvh / regards
Christian
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408935
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.