/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksefilet
Fra : MigSelv


Dato : 15-03-05 13:25

Jeg skal i påsken have gæser til helstegt oksefilet. Det er helt afpudset og
unden fedt eller noget. Hvordan laver jeg den? Skal jeg brune den først og
så i ovnen? Eller kan jeg bare sætte den i ovnen?

Og så lige et andet spørgsmål. Kan jeg bage frisk champignon eller væder de
for meget? Altså når jeg laver kartoffelbåde i ovnen, kan jeg så bare smide
nogle champignon med ind samtidig med? Bliver de kedelige?

Hanne



 
 
Trine Kornum Christi~ (15-03-2005)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 15-03-05 13:38

"MigSelv" <email@eksistere ikke.dk> writes:

> Og så lige et andet spørgsmål. Kan jeg bage frisk champignon eller væder de
> for meget? Altså når jeg laver kartoffelbåde i ovnen, kan jeg så bare smide
> nogle champignon med ind samtidig med? Bliver de kedelige?

Kom dem i et fad for sig selv, med hatten nedad. Evt. kan du sætte dem
i groft salt. De væder muligvis for meget til at kartoflerne bliver
sprøde, men ved siden af er jeg sikker på at det nok skal blive en
succes.

Mvh Trine

--
Fra 1. april tilbyder vi overnatning i seperat lejlighed med plads til
4 mennesker. Tæt på Blokhus, Aalborg, Fårup Sommerland og mange andre
spændende ting. Jeres hund er naturligvis også velkommen.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste