/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Krebsehaler
Fra : Kristian Schøler


Dato : 14-03-05 16:49

Hej

Jeg har for et stykke tid siden købt en pose krebsehaler i Netto.

Er der nogen, der har idéer til en/flere spændende forretter udover bare at
servere dem i stil med en rejecocktail?

Venlig hilsen
Kristian



 
 
Torbenth (14-03-2005)
Kommentar
Fra : Torbenth


Dato : 14-03-05 19:40


"Kristian Schøler" <ric@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:4235b25e$0$22679$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> Hej
>
> Jeg har for et stykke tid siden købt en pose krebsehaler i Netto.
>
> Er der nogen, der har idéer til en/flere spændende forretter udover bare
> at servere dem i stil med en rejecocktail?

Hvad med lidt grøntsager a la julienne (ganske tyndskåret) i lidt sur sød
lun sauce.
Smager bare godt.

Mvh.
Torben



Astrid Lund (16-03-2005)
Kommentar
Fra : Astrid Lund


Dato : 16-03-05 22:21

On Mon, 14 Mar 2005 16:48:58 +0100, "Kristian Schøler"
<ric@mail1.stofanet.dk> wrote:

>Er der nogen, der har idéer til en/flere spændende forretter udover bare at
>servere dem i stil med en rejecocktail?

Hei!

Litt sent nå, kanskje, men har du krepsehaler i lake kan du lage
dette:

Krepsehalepasta by Astrid

En halv hvitløk hakkes fint (ja, halvparten av en hel løk) surres i
litt olje.

Tilsett en stor boks sopp (svampe), eller fersk,
karri, pepper, krepsehalekraft, 3 ss rømme, en og en halv boks fløte
(en litt mager utgave går helt fint), en halv finsnittet purre og en
finhakket paprika. Salt? Kokes litt.

Tilsett ca. 100 g ost og krepsehalene. Nå skal det ikke koke mer. Kok
så pastaen, og server! Garantert snaddermat, har laget det mange
ganger. Lykke til!

Mvh

--
Astrid

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste