/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
saltkringler/kælderværtshus i Hamborg
Fra : Paw Jensen


Dato : 07-03-05 14:01

Hej Alle.

Lige 2 af de hurtige spørgsmål.

Var for et par år siden i Hamborg.
Her endte vi på et værtshus, i en kælder.
De bryggede selv øllet, og serverede dem i hele træfade, hvor sponsen blev
banket ud ved bordet. Øllen smagte perfekt
Nogen der kender adressen på dette sted, da jeg gerne ville besøge det igen,
i den kommende weekend ?

Samme sted serverede de friskbagte saltkringler (store)

Nogen der kender opskriften på disse ??

På forhånd tak for al hjælp.

Paw



 
 
Ole Stigaard (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 07-03-05 14:30

Mon, 7 Mar 2005 14:01:10 +0100, Paw Jensen <Nospam@nomail.dk> skrev:


> Samme sted serverede de friskbagte saltkringler (store)
>
> Nogen der kender opskriften på disse ??

Du skal søge på Brezel, jeg mener Christina har postet en opskrift engang
i gruppen.

Ole S.

Christina S (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Christina S


Dato : 07-03-05 14:32


"Paw Jensen" <Nospam@nomail.dk> wrote in message
news:422c5000$0$274$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

>
> Samme sted serverede de friskbagte saltkringler (store)
>
> Nogen der kender opskriften på disse ??

For ikke så lang tid siden dukkede spørgsmålet op i gruppen, prøv at find
tråden eller søg på google efter "Laugenbrezel", det er det tyske navn for
saltkringler.

God tur til Hamburg,
Christina



Paw Jensen (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Paw Jensen


Dato : 07-03-05 14:58

> For ikke så lang tid siden dukkede spørgsmålet op i gruppen, prøv at find
> tråden eller søg på google efter "Laugenbrezel", det er det tyske navn for
> saltkringler.

Det gav så følgende resultat :

1 Kilo hvetemelmel
5 dl vann
40 Gramm gjaer
20 Gramm Salt
30 Gramm Malz-bakepulver eller Malzmel (ikke bruk bakepulver)

Lag en gjaerdeig og kna inn 30 g margarin tilslutt. Heves.

Rull ut til ca. 30-40 cm lange "pölser" som er tynnere i enden og slyng dem
til Brezeln.

Dyppes i 3,5%-ig natronlut rett för steking. NB: bruk hansker - det etser!)
Dryss med grovsalt og stek paa 250 grader i ca 10 min.


Nogen der har prøvet ?

Er lidt skræmt af det natronlud

> God tur til Hamburg,

Tak


> Christina
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste