/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Søndagens menu - hvad fik I?
Fra : MAG


Dato : 07-03-05 13:48

Hejsa....

Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!

Selv fik vi pizza, agurke og gukerods stave....og sodavand....

Med venlig hilsen
Maria



 
 
Max (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 07-03-05 13:54

Hej

> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!

Stegt kalvelever med bløde løg, brun sovs og kartofler.

Mvh Max



Spirrevip (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Spirrevip


Dato : 07-03-05 13:58

Hos os fik vi chili con carne og ris
venlig hilsen
Grethe



Jens Bruun (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 07-03-05 14:52

"MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
news:422c4d71$0$90268$edfadb0f@dread14.news.tele.dk

> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!

Efter inspiration fra Morten Wartou stod den på frankfurtere fra Aldi.
Pølserne har min varmeste anbefaling. De fik 1½ time på grillpanden og var
perfekt sprøde uden at sprække. Jeg lavede også nogle på en alm. pande. De
flækkede og blev spist af konen, der foretrækker dem sådan.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 02/26/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Christian B. Andrese~ (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 07-03-05 15:03


"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
news:d0hm9t$7u2$1@news.cybercity.dk...
> "MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
> news:422c4d71$0$90268$edfadb0f@dread14.news.tele.dk
>
> > Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!
>
> Efter inspiration fra Morten Wartou stod den på frankfurtere fra Aldi.
> Pølserne har min varmeste anbefaling. De fik 1½ time på grillpanden og var
> perfekt sprøde uden at sprække. Jeg lavede også nogle på en alm. pande. De
> flækkede og blev spist af konen, der foretrækker dem sådan.

1½ time ????
Det ville næsten have været billigere at købe dem ved den lokale pølsevogn
hvis du regner strømmen og tiden med.


--
mvh/rg. Christian





Max (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 07-03-05 15:42

Hej

> 1½ time ????
> Det ville næsten have været billigere at købe dem ved den lokale pølsevogn
> hvis du regner strømmen og tiden med.

Husk at her i vintermånederne er ovnen og komfuret meget billig
at bruge, det spare jo på varmen.

Mvh Max



Christian B. Andrese~ (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 07-03-05 15:47


"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> wrote in message
news:422c683a$0$161$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej
>
> > 1½ time ????
> > Det ville næsten have været billigere at købe dem ved den lokale
pølsevogn
> > hvis du regner strømmen og tiden med.
>
> Husk at her i vintermånederne er ovnen og komfuret meget billig
> at bruge, det spare jo på varmen.

Meget billig ?
Elvarme er dyr varme.


--
mvh/rg. Christian





Jens Bruun (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 07-03-05 16:48

"Christian B. Andresen" <nobody@domain.country> skrev i en meddelelse
news:422c5f16$0$173$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk

> 1½ time ????

Jeps, men på meget svagt blus.

> Det ville næsten have været billigere at købe dem ved den lokale
> pølsevogn hvis du regner strømmen og tiden med.

Tja, men penge er jo ikke alt her i tilværelsen.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 02/26/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Rene' Hjorth (09-03-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 09-03-05 11:49

[Jens Bruun | Mon, 7 Mar 2005 14:52:00 +0100]

>Efter inspiration fra Morten Wartou stod den på frankfurtere fra Aldi.
>Pølserne har min varmeste anbefaling. De fik 1½ time på grillpanden og var
>perfekt sprøde uden at sprække. Jeg lavede også nogle på en alm. pande. De
>flækkede og blev spist af konen, der foretrækker dem sådan.

Fedt med et lille dagligdags eksperiment!

Jeg ser frem til at gøre dig kunsten efter - da jeg elsker pølser der er
ordentligt stegt, og helst ikke-flækkede.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Ebbe Kristensen (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 07-03-05 15:02


MAG wrote:

> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i
går!
>
> Selv fik vi pizza, agurke og gukerods stave....og sodavand....

Kalveschnitzel med flødestuvet spidskål. Det var sidste gang vi
lavede mad i vores gamle køkken. I dag (mandag) er håndværkerne
gået i gang med at rive det hele ud og om otte uger kan vi tage vores
spritnye køkken i brug.

Ebbe


Jeppe Vestergaard (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Jeppe Vestergaard


Dato : 07-03-05 16:50

> Kalveschnitzel med flødestuvet spidskål. Det var sidste gang vi
> lavede mad i vores gamle køkken. I dag (mandag) er håndværkerne
> gået i gang med at rive det hele ud og om otte uger kan vi tage vores
> spritnye køkken i brug.

8 uger! Bliver det transporteret til fods fra Italien eller hvad? :)

--
Mvh.
Jeppe Vestergaard, Aalborg
Email: Jeppe at dailyrush denmark - omskriv selv.



Spirrevip (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Spirrevip


Dato : 07-03-05 15:49

Hej

Vi fik chili con carne med ris.

med venlig hilsen

Grethe



Mette Svangren Gutte~ (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Mette Svangren Gutte~


Dato : 07-03-05 15:47


"MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
news:422c4d71$0$90268$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa....
>
> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!
>

Farsbrød med rød peber og ost, dertil ovnkartofler med timian og en fyldig
grøn salat.

MVH Mette



Rene' Hjorth (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 07-03-05 15:14

[MAG | Mon, 7 Mar 2005 13:47:41 +0100]

>Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!

2 mennesker - drikkevarer var vand:

Forret: Confiterede svinekæber på et leje af krydderurtesalat med en sød
vinagrette dressing.

Hovedret: Wokret med kylling og grøntsager i en kokos/chilli sauce med
massere af sød basilikum.

Desserter: Grappa-Chokoladekage (skulle have været hjertevafler, men det var
blevet for sent på aftenen).

Og det hele var lowcarb, naturligvis :)

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Jens Bruun (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 07-03-05 16:50

"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:75oo21l3hjecc0pt3l4gss5a93db243aar@4ax.com

> Hovedret: Wokret med kylling og grøntsager i en kokos/chilli sauce med
> massere af sød basilikum.

Sød basilikum styrer! Dyrker du den selv eller køber du hos en Thai-pusher?
Jeg har dyrket den selv de sidste par sæsoner, men bladene bliver meget
grove og kraftige på friland, så indtil jeg lærer tricket, bliver den købt
hos min Thai-pusher.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 02/26/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Rene' Hjorth (09-03-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 09-03-05 11:53

[Jens Bruun | Mon, 7 Mar 2005 16:49:58 +0100]

>> Hovedret: Wokret med kylling og grøntsager i en kokos/chilli sauce med
>> massere af sød basilikum.
>Sød basilikum styrer!

Afgjort!

>Dyrker du den selv eller køber du hos en Thai-pusher?

Phffff... hér ude på landet (i nordsjælland) er de eneste grøntsager og
krydderurter vi kan få, de kedelige slatne fra supermarkedet. Det er kun
jér byboer der har den slags spændende leverandører :)

Men en lille tyrkisk indvandrebutik 10 km. herfra har sød thai-basilikum
syltet i chiliolie, og med en meget ægte og lækker smag til følge, så det må
jeg nøjes med.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Peter Westh (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 07-03-05 18:14

"MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
news:422c4d71$0$90268$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa....
>
> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!

Hjemmelavet tempeh omviklet med hanegal bacon og stegt i Lehnsgaard
koldpresset rapsolie. Dertil rodfrugter stegt i ovnen med timian,
korianderfrø, æbleeddike og samme olie, og pure af belle de boskop-æbler
tilsmagt med peberrod. Ledsaget af godt brød og Semper Ardens Winter Rye.

/Peter



Linda Hedegaard Jens~ (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 07-03-05 18:30


"MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
news:422c4d71$0$90268$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa....
>
> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!
>
> Selv fik vi pizza, agurke og gukerods stave....og sodavand....
>
> Med venlig hilsen
> Maria
>
Apotekergryde med kartoffelmos. MUMS



Q (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Q


Dato : 07-03-05 19:46


"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
meddelelse news:422c8f97$0$22689$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...


> Apotekergryde med kartoffelmos. MUMS

Apotekergryde?

Er det noget med en masse piller i ?

/peter



Linda Hedegaard Jens~ (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 07-03-05 20:19


"Q" <Q@Q.Q> skrev i en meddelelse
news:%i1Xd.103447$Vf.3980725@news000.worldonline.dk...
> Apotekergryde?
>
> Er det noget med en masse piller i ?
>
> /peter
>
>

Nix, det er det her:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=14180&Apotekergryde

Linda



Q (07-03-2005)
Kommentar
Fra : Q


Dato : 07-03-05 19:45


"MAG" <Maria@fredslund.biz> skrev i en meddelelse
news:422c4d71$0$90268$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa....
>
> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!
>

Lammemørbrad fra gårdslagteri m. svitsede rodfrugter, ovnstegte kartofler og
et par små stykker ristet rugbrød m. div. franske oste..

Idag står den på stegt kalvelever med bagte kartofler ( hvilket minder mig
om at jeg skal have tændt ovnen )

/peter



Ebbe Kristensen (08-03-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 08-03-05 10:23

Jeppe Vestergaard wrote:

> 8 uger! Bliver det transporteret til fods fra Italien eller hvad? :)

Hæ! Det er næsten lige før man skulle tro det

Det kommer sig dels af at vi har håndværkere til det hele, inklusive
nedrivning af det gamle, dels at der er tale om en totalrenovering fra
gulv til loft (bogstavelig talt). Og så er der liiige de to uger der
går fra at alle elementerne er sat op til bordpladen bliver leveret.
For det er jo først når det hele er sat op at man kan udmåle
præcist hvordan bordpladen skal skæres. Og da denne koster på den
forkerte side af 30 KKr er alle interesserede i at der kun skal skæres
én gang.

Ebbe


Andreas Paulsen (08-03-2005)
Kommentar
Fra : Andreas Paulsen


Dato : 08-03-05 10:43

>Det kommer sig dels af at vi har håndværkere til det hele, inklusive
>nedrivning af det gamle, dels at der er tale om en totalrenovering fra
>gulv til loft (bogstavelig talt). Og så er der liiige de to uger der
>går fra at alle elementerne er sat op til bordpladen bliver leveret.
>For det er jo først når det hele er sat op at man kan udmåle
>præcist hvordan bordpladen skal skæres. Og da denne koster på den
>forkerte side af 30 KKr er alle interesserede i at der kun skal skæres
>én gang.

Av for dasse, hvad er den lavet af ?

hilsen
andreas



Ebbe Kristensen (08-03-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 08-03-05 11:10

Andreas Paulsen wrote:

> Av for dasse, hvad er den lavet af ?

Noget der hedder Caesarstone:

<http://www.spekva.dk/default.asp?show=frame&id=80>

Det bliver vist ikke mere problemfrit end dette

Ebbe


Nette (08-03-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 08-03-05 13:25


"MAG" skrev

> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!
>
> Selv fik vi pizza, agurke og gukerods stave....og sodavand....

tja, sundere end vores: Pandekager, efter ungernes eget ønske.

Nette



-V- (08-03-2005)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 08-03-05 14:02

MAG wrote:
> Trænger til noget inspiration, så fortæl hvad i fik til middag i går!

Bøffer skåret af argentisk oksefilet, med bløde løg og persillesmør.
Ovnbagte kartoffelfritter og tomatsalat med oceaner af hvidløg.

Pannetone med sauternes og Summerbird til.





-V-



Carlsen (09-03-2005)
Kommentar
Fra : Carlsen


Dato : 09-03-05 09:05

Indbagt kalkun med pikantost og smørstægte champs samt tomatsalat og
"flødekartofler" - se tråden et par hoveder oppe

-LC

--
Ved svar fjern "FJERN" i e-mailadressen.

"Nogen har alt,
men det er også alt hvad de har".


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste