/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lakse steaks....
Fra : Tullemor


Dato : 25-02-05 14:10

Hejsa

Jeg er lidt nybegynder i køkkenet, men skal i morgen lave noget lækkert til
mig og kæresten. Jeg har købt et par lakse stykker - dem uden ben og med
skin på den ene side...

Hvordan skal jeg lave dem? Jeg mener jeg kan komme dem i ovnen, men vil
gerne høre om ikke der er nogen
herinde der har nogle gode opskrifter på hvordan jeg laver dem, og hvad skal
vi spise til?

tulle



 
 
Ebbe Kristensen (25-02-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 25-02-05 15:56

Tullemor wrote:
> Hejsa
>
> Jeg er lidt nybegynder i køkkenet, men skal i morgen lave noget
lækkert til
> mig og kæresten. Jeg har købt et par lakse stykker - dem uden ben
og med
> skin på den ene side...
>
> Hvordan skal jeg lave dem? Jeg mener jeg kan komme dem i ovnen, men
vil
> gerne høre om ikke der er nogen
> herinde der har nogle gode opskrifter på hvordan jeg laver dem, og
hvad skal
> vi spise til?

De skal steges på panden med skindsiden nedad. De er færdige når
kødet lige præcis ikke længere er råt (giv dem hellere for lidt end
for meget). Skindet bliver sprødt ligesom flæskesvær og er næsten
det bedste af det hele

Kog nogle ærter og lav dem til grov mos (stavblender eller
foodprocessor) med lidt fløde. Steg nogle små bacon-terninger som
"krydderdrys".

Ebbe


Gitte Sørensen (25-02-2005)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 25-02-05 21:11

Fri, 25 Feb 2005 14:09:50 +0100, skrev "Tullemor" <tullen@mail.dk> i
dk.kultur.mad+drikke:

>Jeg er lidt nybegynder i køkkenet, men skal i morgen lave noget lækkert til
>mig og kæresten. Jeg har købt et par lakse stykker - dem uden ben og med
>skin på den ene side...

Du kan lægge dem i et ovnfast fad med skindsiden nedad. Ovenpå lægger
du en god klat hvidløgsflødeost og så hælder du et lille skvæt hvidvin
ved. Kom staniol over fadet og sæt det i ovnen v. 200° til fisken er
mør (ca. 20 min.).
Du kan servere frisk pasta til - evt. med resten af hvidløgsosten +
en sjat fløde i.
Af grønsager vil f.eks. broccoli eller sukkerærter passe fint til.


--
mvh Gitte Sørensen
Gitte's Rodebutik: http://gydda.dk
Kan du lide at lave dine egne fødselsdagskort ?
Så meld dig til http://dk.groups.yahoo.com/group/Kortvennerne/

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste