/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad fik I idag til aftensmad?
Fra : Elscorpio


Dato : 13-02-05 19:19

Jeg fik tacos med
græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
agurk og peberfrugt

 
 
Trine Kornum Christi~ (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 13-02-05 19:32

Små forlorne harer med kartofler, brun sovs og
æble/selleri/valnøddesalat.

Mvh Trine

--
Fra 1. april tilbyder vi overnatning i seperat lejlighed med plads til
4 mennesker. Tæt på Blokhus, Aalborg, Fårup Sommerland og mange andre
spændende ting. Jeres hund er naturligvis også velkommen.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Kim Jensen (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 13-02-05 19:53

Hjemmelavede Oksekødsuppe med flutes. Uhhh det er godt sådan som vejret er
nu.



Mia Coordt (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Mia Coordt


Dato : 13-02-05 20:53

Lækker ørred (som manden fangede) med masser af go'e grøntsager samt
selvfølgelige god hvidvin til.



"Kim Jensen" <kim.jensen_blokspam_@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:420f9ee0$0$305$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hjemmelavede Oksekødsuppe med flutes. Uhhh det er godt sådan som vejret er
> nu.
>
>



Peter Westh (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 13-02-05 19:42

"Elscorpio" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:a2fb2382.0502131019.497acec5@posting.google.com...
> Jeg fik tacos med
> græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
> agurk og peberfrugt

Paneret fiskefilet, dertil ærtepure med skalotteløg, macadamianødder og
koldpresset rapsolie.

/P




Gitte Sørensen (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 13-02-05 19:43

13 Feb 2005 10:19:27 -0800, skrev 15andersen@telia.com (Elscorpio) i
dk.kultur.mad+drikke:

>Jeg fik tacos med
>græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
>agurk og peberfrugt

Jeg er alene hjemme, så det blev bare til en dåse Jensen Krebsesuppe
(indkøbt i Netto engang i sidste uge) med ristet toastbrød til.


--
mvh Gitte Sørensen
Gitte's Rodebutik: http://gydda.dk
Kan du lide at lave dine egne fødselsdagskort ?
Så meld dig til http://dk.groups.yahoo.com/group/Kortvennerne/

ASKF (14-02-2005)
Kommentar
Fra : ASKF


Dato : 14-02-05 03:23

Gitte Sørensen ytrede sig i <hs7v01hgjjut13gajnfad0csbbgvu19p8k@4ax.com>
med dette:

>13 Feb 2005 10:19:27 -0800, skrev 15andersen@telia.com (Elscorpio) i
>dk.kultur.mad+drikke:
>
>>Jeg fik tacos med
>>græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
>>agurk og peberfrugt
>
>Jeg er alene hjemme, så det blev bare til en dåse Jensen Krebsesuppe
>(indkøbt i Netto engang i sidste uge) med ristet toastbrød til.

At være alene hjemme er da ingen undskyldning for at spise dårlig
præfabrikeret mad!

Jeg har selv spist alene hele weekenden:
Fredag: Aspargessuppe, med flutes (kogte 3-4 l fond på nogle okseben og
grøntsager for nogle uger siden, netop til sovs og supper).

Lørdag: Bøf (udskåret af okseinderlår - køber gerne en steg og skærer
den ud i bøffer) med græske kartofler, grønne bønner og en opbagt
flødesovs.

Søndag: Bøf (igen) med smørstegte kartofler, gullerødder og en hvidvins
flødesovs jævnet med mozzerella.
--
Mvh
Allan Stig Kiilerich Frederiksen

Aksel.pe (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Aksel.pe


Dato : 14-02-05 11:59

ASKF wrote:
>
>
> Lørdag: Bøf (udskåret af okseinderlår - køber gerne en steg og skærer
> den ud i bøffer) med græske kartofler, grønne bønner og en opbagt
> flødesovs.
>
> Søndag: Bøf (igen) med smørstegte kartofler, gullerødder og en hvidvins
> flødesovs jævnet med mozzerella.



Bøf af inderlår!!!!!!
Selvom vi har særdeles gode tænder, synes vi, at en bøf skal være meget
mør, ja næsten så den "smelter" på tungen. Det kan man da ikke få med
inderlårskød. Der kan måske være en chance, hvis det er kød fra "Dansk
Supermarked" - men alligevel.

En oksefilet er straks bedre, men der kan man bestemt også let blive
skuffet, f.eks. hvis den er fra en gammel udsætterko, og det kan
slagteren, der køber en hel kasse ad gangen, ikke vide noget sikkert om.

Det bedste er oksemørbrad - helst af kvalitetskød fra "Dansk
Supermarked". Så går man sjældent galt i byen.

Aksel (- der ikke har aktier i Dansk Supermarked)


Jette (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 13-02-05 21:06

Elscorpio <15andersen@telia.com> wrote:
> Jeg fik tacos med
> græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
> agurk og peberfrugt

Kalvelever stegt i olivenolie med løg, rød peberfrugt, hvidløg, chili og
citronsaft. Dertil mos af jordskokker og kartofler samt resten af rødvinen
fra i aftes.

Mvh
Jette



Fischer & Døssing (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Fischer & Døssing


Dato : 13-02-05 21:36

Elscorpio (15andersen@telia.com) skrev følgende:

> Jeg fik tacos med
> græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
> agurk og peberfrugt

Stegt berberiandelår, kartofler, rødvinssauce og honningstegte
gulerødder med timian.

Henriette Døssing


Pernille Lauridsen (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Pernille Lauridsen


Dato : 13-02-05 22:24


Pasta og pølser med ketchup

VH Pernille



Jørn Ibsen (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 13-02-05 22:38

15andersen@telia.com (Elscorpio) skrev:
>Jeg fik tacos med
>græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce,
salat,
>agurk og peberfrugt

Ikke for at være negativ, men har denne tråd et formål?

Vh. JIB


Peter Westh (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 13-02-05 23:30

"Jørn Ibsen (slet 48TWE)" <j-ibsen@48TWEget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:11083308520.253705779490438@dtext.news.tele.dk...
> 15andersen@telia.com (Elscorpio) skrev:
> Ikke for at være negativ, men har denne tråd et formål?

Inspiration og oplysning.

/P



Helle (13-02-2005)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 13-02-05 23:53

Vi fik hakkebøf med bløde løg, ovnkartofler, bearnaise sovs, revet
gulerod/æble og flutes.

Mvh Helle



Gainsbourg (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Gainsbourg


Dato : 14-02-05 02:12

En variation over "Beauf Stroganoff" med vilde ris til.



Nille (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Nille


Dato : 14-02-05 07:59

"Elscorpio" <15andersen@telia.com> wrote in message
news:a2fb2382.0502131019.497acec5@posting.google.com...
> Jeg fik tacos med
> græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
> agurk og peberfrugt

Skipperlabskovs med masser af purløg. Groft rugbrød og rødbeder til.

Nille



Ole Christiansen (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Ole Christiansen


Dato : 14-02-05 09:59


"Elscorpio" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:a2fb2382.0502131019.497acec5@posting.google.com...
> Jeg fik tacos med
> græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
> agurk og peberfrugt

Hønsekødssuppe samt høns i peberrodssauce.

/Ole



Frank Løkkegaard (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 14-02-05 10:35

En indisk curry med krydrede kødboller af lammekød

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Jens Bruun (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 14-02-05 10:53

"Elscorpio" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:a2fb2382.0502131019.497acec5@posting.google.com

- Tom Kha Gai (kokossuppe med kylling), serveret samtidig med
- And i rød karry med sød basilikum, lychee-frugter, blå druer og
cherry-tomater
- Nudler som tilbehør, da jeg først kl. 19:30 fandt ud af, at vi var løbet
tør for Jasminris
- Græsk yoghurt med blendede sharon-frugter, vanille og sukker
- Leffe Blond
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 02/09/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Ebbe Kristensen (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 14-02-05 11:06

Elscorpio wrote:
> Jeg fik tacos med
> græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce,
salat,
> agurk og peberfrugt

Go'e gammeldags kåldolmere - s'mænd.

Ebbe


Nette (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 14-02-05 21:01


"Elscorpio" skrev

> Jeg fik tacos med
> græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
> agurk og peberfrugt

I går:
Ovnpasta i tomat og med ost. Dertil flutes og salat.

I dag:
Indbagt laks ( købt færdig og frosset i Netto til 39,-) dertil kartofler,
citron/æblesovs og blomkålsblanding.

Nette




Spirrevip (14-02-2005)
Kommentar
Fra : Spirrevip


Dato : 14-02-05 22:00

I går kyllingeleverpate med hvidløgskrydrede flødekartofler.
Idag medisterpølse med krydrede kartofler
I lørdags stegeben med kartoffelmos og sovs
hilsen
Spirrevip

"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:42110498$0$29282$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Elscorpio" skrev
>
> > Jeg fik tacos med
> > græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
> > agurk og peberfrugt
>
> I går:
> Ovnpasta i tomat og med ost. Dertil flutes og salat.
>
> I dag:
> Indbagt laks ( købt færdig og frosset i Netto til 39,-) dertil kartofler,
> citron/æblesovs og blomkålsblanding.
>
> Nette
>
>
>



Lisa Andersen (16-02-2005)
Kommentar
Fra : Lisa Andersen


Dato : 16-02-05 02:09

Frikadeller m. kartofler og smørsovs til resten af familien, kinesisk pasta
vendt i en blanding af æg og mælk...
Mvh Lisa
"Spirrevip" <gap64@hotmail.com> wrote in message
news:42111144$0$314$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> I går kyllingeleverpate med hvidløgskrydrede flødekartofler.
> Idag medisterpølse med krydrede kartofler
> I lørdags stegeben med kartoffelmos og sovs
> hilsen
> Spirrevip
>
> "Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:42110498$0$29282$14726298@news.sunsite.dk...
> >
> > "Elscorpio" skrev
> >
> > > Jeg fik tacos med
> > > græskkrydret oksefars, græsk yoghurtdressing, mild tacosauce, salat,
> > > agurk og peberfrugt
> >
> > I går:
> > Ovnpasta i tomat og med ost. Dertil flutes og salat.
> >
> > I dag:
> > Indbagt laks ( købt færdig og frosset i Netto til 39,-) dertil
kartofler,
> > citron/æblesovs og blomkålsblanding.
> >
> > Nette
> >
> >
> >
>
>



Frank Løkkegaard (16-02-2005)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 16-02-05 11:48

I aftes:
hvidvinsmarineret berberiandebryst, stegt med lidt sæd chilli og wokkede
grøntsager bestående af bland andet skukkerærter, cashew nødder,
bambusskud, løg, vandkastanier og minimajs. Dertil safranris og et glas
kølig hvidvin.

Bagefter: godt tilbage i sofaen, en kop luksuskaffe, et lille stykke mørk
chokolade og en Fransac cognac i glasset, Mozart på cd'en direkte udsigt
til fruens glade smil. Livet er dejligt!

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Jens Bruun (16-02-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 16-02-05 12:45

"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b06c565fd3b9aca00f517efe0.6c5669f@net.dialog.dk

> I aftes:
> hvidvinsmarineret berberiandebryst, stegt med lidt sæd chilli

Billede, gå væk!

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 02/09/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Frank Løkkegaard (16-02-2005)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 16-02-05 12:47

"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> writes:
>Billede, gå væk!

Ja for pokker - ret forstyrrende slåfejl ))))))))

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Rene' Hjorth (16-02-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 16-02-05 15:45

[Elscorpio | 13 Feb 2005 10:19:27 -0800]

Den 13...

Forrekt:
Skulle have været kalvepaté på krydderurter vendt i dressing - men jeg havde
glemt at købe urterne :)

Hovedret:
Langtidsstegt nakkekam fra svin, stegt med soya og karry. Dertil lynstegte
grøntsager m/ svampe og soyastegte peanuts - og gæsterne fik også ris til.

Dessert:
Mokka/Chokolademousse (sukkerfri) - serveret med vanilleflødeskum.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste