/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lasagne uden ost ?
Fra : Kim


Dato : 07-02-05 08:03

Er der ikke nogen der har en rigtige god opskrift på en omgang Lasagne som
skal tilberedes
uden ost.
mvh Kim



 
 
Mia Coordt (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Mia Coordt


Dato : 07-02-05 10:01

Hejsa

Du kan bare lave lasagnen som du plejer. Vi laver den traditionelle med
kødsovs og mornay, og i stedet for ost kan du bare strø lasagnen med et fint
lag rasp.

mvh
Mia



> Er der ikke nogen der har en rigtige god opskrift på en omgang Lasagne som
> skal tilberedes
> uden ost.
> mvh Kim
>
>



Jørgen Flainard (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Flainard


Dato : 07-02-05 10:29


"Kim" <kim.jensen_blokspam_@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:42071117$0$219$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Er der ikke nogen der har en rigtige god opskrift på en omgang Lasagne som
> skal tilberedes
> uden ost.
> mvh Kim
>

Den kan laves med en mornay sovs, eller man kan sørge for at komme kødsovs
øverst i ordentlig lag, så pastapladerne ikke bliver brankede. Og så evt. en
gang rasp over



Q (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Q


Dato : 07-02-05 14:02


"Jørgen Flainard" <smallerb@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:420734d5$0$222$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>
> Den kan laves med en mornay sovs, eller man kan sørge for at komme kødsovs
> øverst i ordentlig lag, så pastapladerne ikke bliver brankede. Og så evt.
en
> gang rasp over
>

Købe-Mornay indeholder ostepulver ( altså tørret ost ) og fløde, så man skal
nok lige være obs på det, hvis man ikke kan tåle mælkeprodukter..

/peter



Kim Jensen (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 07-02-05 14:39

Jeg tror min meddelse er misforstået lidt. Jeg er ude efter en hel opskrift
fra bunden.
De andre gange jeg har lavet Lasagne har jeg bare købe Knors produkt. Nemt
ikk

Nu ønsker jeg at lave den mere eller mindre fra bunden, nåå ja Lasagne
pladerne vil jeg nok købe færdige

mvh Kim



Jørgen Flainard (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Flainard


Dato : 07-02-05 15:32


"Kim Jensen" <kim.jensen_blokspam_@get2net.dk> skrev i en meddelelse > De
andre gange jeg har lavet Lasagne har jeg bare købe Knors produkt. Nemt
> ikk
>
> Nu ønsker jeg at lave den mere eller mindre fra bunden,


så vidt jeg husker Knorrs lasagne er der i virkeligheden ikke stor forskel
på at lave sådan en og en rigtig lasagne. Istedet for deres pulver skal man
bruge en dåse tomater og krydderier. Faktisk synes jeg ikke at der er noget
specielt nemt og Knorrs lasagne



Peter C:\\> (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Peter C:\\>


Dato : 07-02-05 17:16

> Jeg tror min meddelse er misforstået lidt. Jeg er ude efter en hel
> opskrift
> fra bunden.
> De andre gange jeg har lavet Lasagne har jeg bare købe Knors produkt. Nemt
> ikk
>
> Nu ønsker jeg at lave den mere eller mindre fra bunden, nåå ja Lasagne
> pladerne vil jeg nok købe færdige

Altså...det er godtnok stadigvæg ikke helt svar på dit spørgsmål, men jeg
håber du overlever

.....du skulle tage at prøve Miracoli´s lasagne istedet for Knorrs.
Miracoli har separeret tomatpure og krydderier, hvor Knorr har det hele som
frysetørret pulver.
Der er stor forskel på dem, og de er begge gode på hver deres måde synes
jeg.

I Miracoli er der Bechamel-sauce med, og jeg - som ikke kan fordrage ost i
nogen afskygninger - kan godt li´ det, så jeg tør godt anbefale den som
"uden ost"

...... når du så har lavet Miracoli´en et par gange, kan du egentlig bruge
den "opskrift".
Tomatpure og krydderier kan jo købes i løs vægt, og ligeså pastaplader.
....evt. kan man eksperimentere lidt med andre krydderier. (måske friske ?)

--
MVH Peter C:\
- - -
Bil-litteratur til salg/bytte på http://www.pc8.dk/litt-salg.htm



Mia Coordt (07-02-2005)
Kommentar
Fra : Mia Coordt


Dato : 07-02-05 18:38

Her er vores favorit lasagne:

Hak et stort løg samt 1 fed hvidløg fint og brun det let i en gryde med
olivenolie.
Put 500 g oksekød af god kvalitet i og brun.
Tilsæt 1 tsk. salt og peber efter behag (vi bruger frisk kværnepeber)
Tilsæt så 1 tsk tørret basilikum samt ½ tsk. tørret oregano.
Slut af med 1 ds. tomatpure (stor) samt oksebouillon terning og 3-3,5 dl.
vand.
Det skal koge i 10 min.
Læg så lasagnen sammen og start med plader, kødsovs og (her bruger vi)
mornay. Slut altid af med et lag mornay (vi plejer at bruge 1 brik)
Put den i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.
Når der er ca. 20 min. tilbage, puttes osten på. (hvis der bruges rasp, kan
det puttes på fra starten af.)

Portionen rækker til 4 og serveres gerne med grøn salat, flutes og en god
rødvin!

Mvh
Mia




>> Jeg tror min meddelse er misforstået lidt. Jeg er ude efter en hel
>> opskrift
>> fra bunden.
>> De andre gange jeg har lavet Lasagne har jeg bare købe Knors produkt.
>> Nemt
>> ikk

>



Kim Jensen (08-02-2005)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 08-02-05 15:45

Er der så nogen der ved hvad det er for nogle krydderier man normalt bruger
for at få den "lidt" karakteriske smag som Lasagne normalt smager af eller
er det helt individuel hvad man bruger. Når man kikker ned i en pose knorr
Lasagne ligger der jo en masse ting og sager og det er måske også meget
godt man ikke ved hvad det hele er for noget...

mvh Kim



Ukendt (08-02-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 08-02-05 18:32


"Kim Jensen" <kim.jensen_blokspam_@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:4208cf91$0$265$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Er der så nogen der ved hvad det er for nogle krydderier man normalt
bruger
> for at få den "lidt" karakteriske smag som Lasagne normalt smager af eller
> er det helt individuel hvad man bruger. Når man kikker ned i en pose knorr
> Lasagne ligger der jo en masse ting og sager og det er måske også
meget
> godt man ikke ved hvad det hele er for noget...
>
> mvh Kim
>
>

Basilikum, oregano og paprika. Smag er individuel, så man skal prøve sig
frem og finde det, man selv synes smager godt.

Tina



Kristian (09-02-2005)
Kommentar
Fra : Kristian


Dato : 09-02-05 13:01

Hej,

> Er der så nogen der ved hvad det er for nogle krydderier man normalt
bruger
> for at få den "lidt" karakteriske smag som Lasagne normalt smager af eller
> er det helt individuel hvad man bruger. Når man kikker ned i en pose knorr
> Lasagne ligger der jo en masse ting og sager og det er måske også
meget
> godt man ikke ved hvad det hele er for noget...

Jeg ved ikke noget om de der færdige lasagne-produkter (hvad er fidusen,
egentlig?), men jeg vil hævde (og jaja, det er vel et spørgsmål om smag:),
at du ikke går helt galt i byen, hvis du husker at hive bladselleri og
gulerødder i din kødsovs. Og laurbærblade.

I bechamel-saucen skal der vist egentlig ikke ost i, hvis det skal være
rigtigt (?). Men det er jo også bare en opbagt sag med smør og mel og mælk.
Jeg bruger godt med friskrevet muskatnød i saucen.

/ Kristian



Abildgaard 3140 (10-02-2005)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 10-02-05 06:36

Kim wrote:
> Er der ikke nogen der har en rigtige god opskrift på en omgang
> Lasagne som skal tilberedes
> uden ost.
> mvh Kim

? ? ?

Bolognese + bechamel + lasagne - ost

Bolognesen er en af de hyppigst diskuterede fænomener i gruppen, tag bare
den, du selv foretrækker, bechamel er bare hvid sovs med lidt muskat og
osten, du udelader, bør blot være rasende dyr for at score på sparelisten.
Lasagnepladerne er sikkert fra Netto. Stables og bages.

http://groups.google.com/advanced_group_search?hl=da&lr=&ie=UTF-8

--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>' www.aass.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste