/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
opskrifter med hønsekød
Fra : anders


Dato : 02-02-05 17:40

jeg har netop kogt en ordentlig gang suppe på en høne, men nu står jeg så
tilbage med hønen og har faktisk ikke lige nogle gode ideer.
forslag og opskrifter modtages glædeligt.

mvh anders



 
 
Trine Kornum Christi~ (02-02-2005)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 02-02-05 18:29

"anders" <alehmann@get2net.dk> writes:

> jeg har netop kogt en ordentlig gang suppe på en høne, men nu står jeg så
> tilbage med hønen og har faktisk ikke lige nogle gode ideer.
> forslag og opskrifter modtages glædeligt.

Tja, tarteletter med høns i asparges er da absolut ikke at kimse af.
Og en gang hønsesalat med hjemmebagt brød. Eller høns i karry med
æbler. Eller en hønsetærte med karry. Faktisk er der masser af
muligheder.

Mvh Trine

--
Fra 1. april tilbyder vi overnatning i seperat lejlighed med plads til
4 mennesker. Tæt på Blokhus, Aalborg, Fårup Sommerland og mange andre
spændende ting. Jeres hund er naturligvis også velkommen.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

TDN (02-02-2005)
Kommentar
Fra : TDN


Dato : 02-02-05 18:31


"anders" <alehmann@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:3n7Md.96718$Vf.3841606@news000.worldonline.dk...
> jeg har netop kogt en ordentlig gang suppe på en høne, men nu står jeg så
> tilbage med hønen og har faktisk ikke lige nogle gode ideer.
> forslag og opskrifter modtages glædeligt.
>
> mvh anders
>

En gang hjemmelavet hønsesalat eller evt. hønse/bacon/porre tærte (jeg
bruger en færdig tærtedej fra Maizena og laver den æggeblanding der er
foreslået på pakken og til sætter høns, bacon og porrer) den smager godt og
resten kan fryses.
Du kan også bare skære det ud i mindre stykker og fryse det i en boks og så
tage det op du skal bruge f.eks til tærte eller evt. en ostesauce med pasta
og høns.

mvh
Thomas



Gitte Sørensen (04-02-2005)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 04-02-05 16:33

Wed, 2 Feb 2005 17:39:41 +0100, skrev "anders" <alehmann@get2net.dk> i
dk.kultur.mad+drikke:

>jeg har netop kogt en ordentlig gang suppe på en høne, men nu står jeg så
>tilbage med hønen og har faktisk ikke lige nogle gode ideer.
>forslag og opskrifter modtages glædeligt.

Snit ½-1 kinakål (eller savoykål) og læg det i et ovnfast fad. Læg
folie over fadet og "damp" det i ovnen en 20 minutters tid.
Imens laver du en god karrysovs
Tag fadet ud og fordel stykker af kogt kyllinge-/hønsekød over kålen
og hæld karrysovsen henover. Sættes tilbage i ovnen et kvarters tid.
Drys evt. lidt ristede mandler over retten og server med løse ris.


--
mvh Gitte Sørensen
Gitte's Rodebutik: http://gydda.dk
Kan du lide at lave dine egne fødselsdagskort ?
Så meld dig til http://dk.groups.yahoo.com/group/Kortvennerne/

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste