/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rasp
Fra : SA Gastronomi


Dato : 29-01-05 12:12

Jeg har glemt at købe rasp som jeg skal bruge i dag.
Desværre kan jeg ikke komme mere i byen.

Jeg har et gammelt franskbrød fra i går.....

Hvordan laver jeg lige en god rasp af det ?

m.v.h.
SA



 
 
Pipeline (29-01-2005)
Kommentar
Fra : Pipeline


Dato : 29-01-05 12:52


"SA Gastronomi" <svend@mad.dk> skrev i en meddelelse
news:ctfqtv$2f3k$1@news.cybercity.dk...
> Jeg har glemt at købe rasp som jeg skal bruge i dag.
> Desværre kan jeg ikke komme mere i byen.
>
> Jeg har et gammelt franskbrød fra i går.....
>
> Hvordan laver jeg lige en god rasp af det ?
>
> m.v.h.
> SA
>
Kunne man ikke skære skorpen fra, skære indmaden i små tern og så "tørre"
det i ovnen uden at det tager farve? Så burde det være lige til at smuldre
imellem hænderne.
MVH
Pipeline



Ove (29-01-2005)
Kommentar
Fra : Ove


Dato : 29-01-05 14:12

Pipeline wrote:

>
> "SA Gastronomi" <svend@mad.dk> skrev i en meddelelse
> news:ctfqtv$2f3k$1@news.cybercity.dk...
>> Jeg har glemt at købe rasp som jeg skal bruge i dag.
>> Desværre kan jeg ikke komme mere i byen.
>>
>> Jeg har et gammelt franskbrød fra i går.....
>>
>> Hvordan laver jeg lige en god rasp af det ?
>>
>> m.v.h.
>> SA
>>
> Kunne man ikke skære skorpen fra, skære indmaden i små tern og så "tørre"
> det i ovnen uden at det tager farve? Så burde det være lige til at smuldre
> imellem hænderne.
> MVH
> Pipeline

Sådan gjorde man før i tiden. Man behøver ikke at skære skorpen af. For at
tørrer skal det have ret lang tid ved svag varme. Det kan males i en
kødmaskine.

Ove

Jørgen Hess (29-01-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 29-01-05 17:23


"Ove" <ov123334@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41fb8c68$0$48717$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
Pipeline
>
> Sådan gjorde man før i tiden. Man behøver ikke at skære skorpen af. For at
> tørrer skal det have ret lang tid ved svag varme. Det kan males i en
> kødmaskine.
>
> Ove
I tresserne hjemme i Saxkjøbing lavede vi altid rasp af gammelt franskbrød,
morgenbrød, kryddere og hvad der ellers var af hvedebrød.
Det blev kørt i en lille størrelse 5 kødhakker.
Fandt senere ud af at raspkørsel faktisk er hårdt ved knivsættet. Så hvis du
tænker på at skifte knivsæt på maskinen, så behold det gamle til rasp.
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste