/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
creme, der bliver INDE i fastelavnsbollern~
Fra : LK


Dato : 14-01-05 11:23

Har lige stået og bagt en masse fastelavnsboller - de helt almindelige
med gærdej og pulvercreme - til børnefødselsdag i eftermiddag. Det er
blevet nogle rigtig gode boller - men næsten al cremen ligger nu på
bagepladen !! Hva er tricket til at holde undgå dette ?? Modtager gerne
råd inden i morgen, hvor der osse skal bages fastelavnsboller - denne
gang til familien.
lise

 
 
Inger Pedersen (14-01-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 14-01-05 12:54


"LK" <lise.kjaer@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse

- men næsten al cremen ligger nu på
> bagepladen !! Hva er tricket til at holde undgå dette ?? Modtager gerne
> råd inden i morgen, hvor der osse skal bages fastelavnsboller - denne gang
> til familien.

1. dejfirkanterne må ikke have nogen huller
2. dejfirkanterne skal fylde forholdsvis mere end fyldet. Hvis du synes, det
bliver for tørt, kan en smule syltetøj hjælpe.
3. samlingerne skal trykkes ret fast sammen - og vende nedad. Ellers åbner
de sig.
4. jeg har set, det skulle hjælpe at røre en skefuld hvedemel i cremen, men
har ikke selv prøvet det.
5. jeg bruger buddingpulver i stedet for kagecreme - det er mere fast.

Hilsen Inger




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408936
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste