/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
creme, der bliver INDE i fastelavnsbollern~
Fra :
LK
Dato :
14-01-05 11:23
Har lige stået og bagt en masse fastelavnsboller - de helt almindelige
med gærdej og pulvercreme - til børnefødselsdag i eftermiddag. Det er
blevet nogle rigtig gode boller - men næsten al cremen ligger nu på
bagepladen !! Hva er tricket til at holde undgå dette ?? Modtager gerne
råd inden i morgen, hvor der osse skal bages fastelavnsboller - denne
gang til familien.
lise
Inger Pedersen (
14-01-2005
)
Kommentar
Fra :
Inger Pedersen
Dato :
14-01-05 12:54
"LK" <lise.kjaer@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
- men næsten al cremen ligger nu på
> bagepladen !! Hva er tricket til at holde undgå dette ?? Modtager gerne
> råd inden i morgen, hvor der osse skal bages fastelavnsboller - denne gang
> til familien.
1. dejfirkanterne må ikke have nogen huller
2. dejfirkanterne skal fylde forholdsvis mere end fyldet. Hvis du synes, det
bliver for tørt, kan en smule syltetøj hjælpe.
3. samlingerne skal trykkes ret fast sammen - og vende nedad. Ellers åbner
de sig.
4. jeg har set, det skulle hjælpe at røre en skefuld hvedemel i cremen, men
har ikke selv prøvet det.
5. jeg bruger buddingpulver i stedet for kagecreme - det er mere fast.
Hilsen Inger
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408936
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.