/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bageopskrifter til bagemaskine ?
Fra : K. Larsen


Dato : 30-12-04 23:57

Hej

Købte en bagemaskine i Netto, sidst de havde den med. En Ideline.

Jeg syntes ideen er kanon, men det er mine resultater ikke

Bruger opskrifterne fra den lille utilstrækkelige manual som fulgte med og
franskbrødet ligner noget som har et kæmpe krafter i foroven og er bestemt
ikke luftigt.

Har prøvet at bage en chokoladekage - den faldt også sammen og kunne iøvrigt
slet ikke komme ud af skålen.

Er der ikke en eller flere som vil dele erfaringer og opskrifter med mig,
inden jeg går helt bananas ?

Kim



 
 
Thomas Vestdam (31-12-2004)
Kommentar
Fra : Thomas Vestdam


Dato : 31-12-04 01:27

K. Larsen wrote:
> Hej
>
> Købte en bagemaskine i Netto, sidst de havde den med. En Ideline.
>
> Jeg syntes ideen er kanon, men det er mine resultater ikke
>
> Bruger opskrifterne fra den lille utilstrækkelige manual som fulgte med og
> franskbrødet ligner noget som har et kæmpe krafter i foroven og er bestemt
> ikke luftigt.
>
> Har prøvet at bage en chokoladekage - den faldt også sammen og kunne iøvrigt
> slet ikke komme ud af skålen.
>
> Er der ikke en eller flere som vil dele erfaringer og opskrifter med mig,
> inden jeg går helt bananas ?
>
> Kim
>
>

Selv Hej,

Vi har den samme bagemaskine og har også erfaret at opskrifterne
fra manualen er ret dårlige.

Indtil videre har vi kun prøvet at lave det franskbrød du kan
finde her:
http://www.danish-deli-food.com/Danish/cookbook/recipes.asp?pid=10

Brødet bliver faktisk ret godt.

Ellers prøv at søge på ordet "breadmaker" på goolge - så finder
du nok en masse opskrifter og erfaringer.

Thomas

Ole Larsen (31-12-2004)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 31-12-04 08:23

Thomas Vestdam > wrote:
> K. Larsen wrote:
>
>> Hej
>>
>> Købte en bagemaskine i Netto, sidst de havde den med. En Ideline.
>>
>> Jeg syntes ideen er kanon, men det er mine resultater ikke
>>
>> Bruger opskrifterne fra den lille utilstrækkelige manual som fulgte
>> med og franskbrødet ligner noget som har et kæmpe krafter i foroven og
>> er bestemt ikke luftigt.
>>
>> Har prøvet at bage en chokoladekage - den faldt også sammen og kunne
>> iøvrigt slet ikke komme ud af skålen.
>>
>> Er der ikke en eller flere som vil dele erfaringer og opskrifter med
>> mig, inden jeg går helt bananas ?

Når det falder sammen har i brugt for meget vand ( det er spiseskefulde,
det drejer sig om )
Mvh
Ole

Henning Holm (31-12-2004)
Kommentar
Fra : Henning Holm


Dato : 31-12-04 04:25


"K. Larsen" <webpoint@[invalid]gmx.net> skrev i en meddelelse
news:41d487a6$0$3920$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
>
> Købte en bagemaskine i Netto, sidst de havde den med. En Ideline.
>
> Jeg syntes ideen er kanon, men det er mine resultater ikke
>
> Bruger opskrifterne fra den lille utilstrækkelige manual som fulgte med og
> franskbrødet ligner noget som har et kæmpe krafter i foroven og er bestemt
> ikke luftigt.
>
> Har prøvet at bage en chokoladekage - den faldt også sammen og kunne
> iøvrigt slet ikke komme ud af skålen.
>
> Er der ikke en eller flere som vil dele erfaringer og opskrifter med mig,
> inden jeg går helt bananas ?
>
> Kim
--------------------------------------------------
Hej og tillykke med den,var selv på jagt efter en,men fik at vide,at en del
af dem,var trukket tilbage,det var noget med ,at der var nogle, der var
smeltet et eller andet sted.???
Jeg skal nok snart bruge en afløser,til vores,den kører ca hver 3.dag,og er
godt 1 år.....den bager stort set alt det brød vi spiser...
Men tilbage til opskriften....
Franskbrød:
1 målebæger lunken vand = ca 330ml
2 tsk.fuld sukker
1 tsk.fuld salt
2 tsk.fuld tørgær
teskefulde,er den lille måleske...
Sæt maskinen på 2 (alm.brød) og efter ca 2 timer og 50 min,har du et fint
brød....

Fuldkornsrugbrød:
500g fuldkornsrugbrødsblanding (finax/amo eller lign.)
1 målebæger lunken vand = ca 330ml.
2 tsk.fuld tørgær
Sæt maskinen på 2 (alm.brød) og efter ca 2 timer og 50 min,har du et fint
fulkornsrugbrød....
Nå den begynder at ælte det,skal du lige hjælpe den,til at få det hele æltet
igennem,det kniber for den...

God fornøjelse....
Godt Nytår til alle i gruppen...


--
Venlig Hilsen

Henning Holm
allig8or125@hotmail.com
"it's nice to be important,
but it's more important,to be nice



K. Larsen (03-01-2005)
Kommentar
Fra : K. Larsen


Dato : 03-01-05 23:03

Goddag Henning

I din franskbrøds opskrift, mangler melet !

Hvor meget bruger du der ?

På forhånd tak

Kim

Odense

"Henning Holm" <no@no.no> skrev i en meddelelse
news:41d4c6a4$0$68430$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "K. Larsen" <webpoint@[invalid]gmx.net> skrev i en meddelelse
> news:41d487a6$0$3920$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Hej
>>
>> Købte en bagemaskine i Netto, sidst de havde den med. En Ideline.
>>
>> Jeg syntes ideen er kanon, men det er mine resultater ikke
>>
>> Bruger opskrifterne fra den lille utilstrækkelige manual som fulgte med
>> og franskbrødet ligner noget som har et kæmpe krafter i foroven og er
>> bestemt ikke luftigt.
>>
>> Har prøvet at bage en chokoladekage - den faldt også sammen og kunne
>> iøvrigt slet ikke komme ud af skålen.
>>
>> Er der ikke en eller flere som vil dele erfaringer og opskrifter med mig,
>> inden jeg går helt bananas ?
>>
>> Kim
> --------------------------------------------------
> Hej og tillykke med den,var selv på jagt efter en,men fik at vide,at en
> del af dem,var trukket tilbage,det var noget med ,at der var nogle, der
> var smeltet et eller andet sted.???
> Jeg skal nok snart bruge en afløser,til vores,den kører ca hver 3.dag,og
> er godt 1 år.....den bager stort set alt det brød vi spiser...
> Men tilbage til opskriften....
> Franskbrød:
> 1 målebæger lunken vand = ca 330ml
> 2 tsk.fuld sukker
> 1 tsk.fuld salt
> 2 tsk.fuld tørgær
> teskefulde,er den lille måleske...
> Sæt maskinen på 2 (alm.brød) og efter ca 2 timer og 50 min,har du et fint
> brød....
>
> Fuldkornsrugbrød:
> 500g fuldkornsrugbrødsblanding (finax/amo eller lign.)
> 1 målebæger lunken vand = ca 330ml.
> 2 tsk.fuld tørgær
> Sæt maskinen på 2 (alm.brød) og efter ca 2 timer og 50 min,har du et fint
> fulkornsrugbrød....
> Nå den begynder at ælte det,skal du lige hjælpe den,til at få det hele
> æltet igennem,det kniber for den...
>
> God fornøjelse....
> Godt Nytår til alle i gruppen...
>
>
> --
> Venlig Hilsen
>
> Henning Holm
> allig8or125@hotmail.com
> "it's nice to be important,
> but it's more important,to be nice
>



Henning Holm (03-01-2005)
Kommentar
Fra : Henning Holm


Dato : 03-01-05 23:39


"K. Larsen" <webpoint@[invalid]gmx.net> skrev i en meddelelse
news:41d9c106$0$4568$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Goddag Henning
>
> I din franskbrøds opskrift, mangler melet !
>
> Hvor meget bruger du der ?
>
> På forhånd tak
>
> Kim
>
> Odense
> ------------------------------------
Sorry..............ret væsenligt..
500 gram....


--
Venlig Hilsen

Henning Holm
allig8or125@hotmail.com
"it's nice to be important,
but it's more important,to be nice
> "Henning Holm" <no@no.no> skrev i en meddelelse
> news:41d4c6a4$0$68430$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>>
>> "K. Larsen" <webpoint@[invalid]gmx.net> skrev i en meddelelse
>> news:41d487a6$0$3920$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>>> Hej
>>>
>>> Købte en bagemaskine i Netto, sidst de havde den med. En Ideline.
>>>
>>> Jeg syntes ideen er kanon, men det er mine resultater ikke
>>>
>>> Bruger opskrifterne fra den lille utilstrækkelige manual som fulgte med
>>> og franskbrødet ligner noget som har et kæmpe krafter i foroven og er
>>> bestemt ikke luftigt.
>>>
>>> Har prøvet at bage en chokoladekage - den faldt også sammen og kunne
>>> iøvrigt slet ikke komme ud af skålen.
>>>
>>> Er der ikke en eller flere som vil dele erfaringer og opskrifter med
>>> mig, inden jeg går helt bananas ?
>>>
>>> Kim
>> --------------------------------------------------
>> Hej og tillykke med den,var selv på jagt efter en,men fik at vide,at en
>> del af dem,var trukket tilbage,det var noget med ,at der var nogle, der
>> var smeltet et eller andet sted.???
>> Jeg skal nok snart bruge en afløser,til vores,den kører ca hver 3.dag,og
>> er godt 1 år.....den bager stort set alt det brød vi spiser...
>> Men tilbage til opskriften....
>> Franskbrød:
>> 1 målebæger lunken vand = ca 330ml
>> 2 tsk.fuld sukker
>> 1 tsk.fuld salt
>> 2 tsk.fuld tørgær
>> teskefulde,er den lille måleske...
>> Sæt maskinen på 2 (alm.brød) og efter ca 2 timer og 50 min,har du et fint
>> brød....
>>
>> Fuldkornsrugbrød:
>> 500g fuldkornsrugbrødsblanding (finax/amo eller lign.)
>> 1 målebæger lunken vand = ca 330ml.
>> 2 tsk.fuld tørgær
>> Sæt maskinen på 2 (alm.brød) og efter ca 2 timer og 50 min,har du et fint
>> fulkornsrugbrød....
>> Nå den begynder at ælte det,skal du lige hjælpe den,til at få det hele
>> æltet igennem,det kniber for den...
>>
>> God fornøjelse....
>> Godt Nytår til alle i gruppen...
>>
>>
>> --
>> Venlig Hilsen
>>
>> Henning Holm
>> allig8or125@hotmail.com
>> "it's nice to be important,
>> but it's more important,to be nice
>>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste