/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Klaring af suppe
Fra :
Max Hansen
Dato :
14-12-04 22:27
Hej
Er der nogen der har en detaljeret fremgangsmåde på, hvordan man klarer en
suppe. Jeg skal lave hønsekødsuppe og kunne godt tænke mig at den skulle
blive rigtig indbydende og klar. På forhånd tak.
mvh
Max
Thomas Hansen (
15-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Thomas Hansen
Dato :
15-12-04 00:02
On Tue, 14 Dec 2004 22:27:24 +0100, Max Hansen <maxhansen@tdcadsl.dk>
wrote:
> Hej
> Er der nogen der har en detaljeret fremgangsmåde på, hvordan man klarer
> en
> suppe. Jeg skal lave hønsekødsuppe og kunne godt tænke mig at den skulle
> blive rigtig indbydende og klar. På forhånd tak.
> mvh
> Max
>
>
Hej
Du tager den kolde/lungne suppe og pisker nogle æggehvider ud i den. Nu
varmer du suppen op til den koger. Du vil opleve at æggethviderne klumper
sig sammen og lukker sig om urenhederne. Og de vil også komme op til
overfladen. Du kan skumme noget af det af med en hulske. Men hvis det skal
blive helt perfekt skal det sigtes igennem noget fintmasket bomuld. F.eks.
et viskesfykke eller en stofble. Når suppen er klaret tilsætter du urter
og kød.
/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.