/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forslag til nytårshovedret
Fra : Tina Susanne Johanss~


Dato : 14-12-04 01:01

Ja, nu har jeg altså tilladt mig at have planer om at være lidt på tværs og
prøve noget nyt til nytår, men jeg er fuldstændig blank for gode forslag.

Vi bliver formentlig 4 til Nytår. Familiens gamle tradition har heddet
glaseret skinke med hvide og brune kartofler og grønlangkål. Men vores gæst
bryder sig ikke om det grønne stads og der er altså ikke plads til flere
gryder på komfuret. Så de sidste to år har jeg så tilberedt nogle store,
saftige røde bøffer med Whiskysauce og kartoffelskiver til. Det synes jeg så
ikke jeg gider for tredje gang. Men hvad skal jeg så finde på?

Det må ikke være for dyrt.
Det behøver ikke at være indviklet, men hvis det er, går det nok.
Der er en kræsenpind i blandt os, såvel som en fast tilhænger af traditionel
dansk mad....
Og så er der ingen af os der er til fisk - udover den rejecocktail der er
forret.

Nogen gode forslag?
Hvis ikke, har jeg da heldigvis et par uger endnu til at tænke...

Mvh Tina
--
www.1001kat.dk
www.gizzemissen.dk
http://www.dk-fritid-dyr-kat.dk/sl.php?id=257



 
 
Mus (14-12-2004)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 14-12-04 09:51

Fondu laver vi nogen gange. Det skaber hygge, man sidder i lang tid over
maden.

LN



Hans Christian Vang (14-12-2004)
Kommentar
Fra : Hans Christian Vang


Dato : 14-12-04 10:07


"Tina Susanne Johansson" <tina_johansson@NOSPAMyahoo.com> wrote in message
news:41be2d23$0$85728$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Ja, nu har jeg altså tilladt mig at have planer om at være lidt på tværs
og
> prøve noget nyt til nytår, men jeg er fuldstændig blank for gode forslag.
>
> Vi bliver formentlig 4 til Nytår. Familiens gamle tradition har heddet
> glaseret skinke med hvide og brune kartofler og grønlangkål. Men vores
gæst
> bryder sig ikke om det grønne stads og der er altså ikke plads til flere
> gryder på komfuret. Så de sidste to år har jeg så tilberedt nogle store,
> saftige røde bøffer med Whiskysauce og kartoffelskiver til. Det synes jeg

> ikke jeg gider for tredje gang. Men hvad skal jeg så finde på?
>
> Det må ikke være for dyrt.
> Det behøver ikke at være indviklet, men hvis det er, går det nok.
> Der er en kræsenpind i blandt os, såvel som en fast tilhænger af
traditionel
> dansk mad....
> Og så er der ingen af os der er til fisk - udover den rejecocktail der er
> forret.
>
> Nogen gode forslag?
> Hvis ikke, har jeg da heldigvis et par uger endnu til at tænke...
>
> Mvh Tina
> --
> www.1001kat.dk
> www.gizzemissen.dk
> http://www.dk-fritid-dyr-kat.dk/sl.php?id=257
>
>



Hvorfor ikke bare erstatte grønlangkålen med en anden ting?.. En pebersauce
f.eks?

Glaseret skinke
Hvide kartofler
Brunede rosenkål eller kartofler (brunede rosenkål er nam)
Whiskey, hvidvins, eller peber sauce
en god salat og evt. noget godt brød til?

HC



Inger Pedersen (14-12-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 14-12-04 11:29


"Hans Christian Vang" <admin@coolcomics.dk> skrev i en meddelelse
>
> Hvorfor ikke bare erstatte grønlangkålen med en anden ting?.. En
> pebersauce
> f.eks?

Osse min tanke - men jeg tænkte nu flødekartofler aht. den "traditionelle" i
selskabet.

Hilsen Inger



Benedikte Brisson (14-12-2004)
Kommentar
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 14-12-04 13:56

"Tina Susanne Johansson" <tina_johansson@NOSPAMyahoo.com> skrev i en
meddelelse news:41be2d23$0$85728$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Ja, nu har jeg altså tilladt mig at have planer om at være lidt på tværs
> og prøve noget nyt til nytår, men jeg er fuldstændig blank for gode
> forslag.

Sidste år var vi også 4 nytårsaften + to børn. Tre af de voksne var
forholdsvis traditionelle i madsmag, en var salonvegetar. Vi fik
http://www.sol.dk/madogvin/samlingen/o0510172.html til hovedret - det kunne
alle lide. Børnene spiste hovedsagelig kyllingelår og ris.
En af fordelene er, at man kan lave kræet færdigt på forhånd, så det bare
skal varmes. Og selv om der skal en masse ting i, er opskriften ikke
voldsomt indviklet.

Venlig hilsen Dikte
---
www.dikte.dk



Klumse (14-12-2004)
Kommentar
Fra : Klumse


Dato : 14-12-04 14:30

-Nytårs aften laver jeg roastbiff med ovnkartofle, en Jensens sovs og en
bønnesalat.

Hilsen Anita

> Nogen gode forslag?
> Hvis ikke, har jeg da heldigvis et par uger endnu til at tænke...
>
> Mvh Tina
> --
> www.1001kat.dk
> www.gizzemissen.dk
> http://www.dk-fritid-dyr-kat.dk/sl.php?id=257
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408936
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste