/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lam
Fra : Lisa Andersen


Dato : 13-12-04 13:10

Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
nogen der kan forslå noget mere spændende?
Mvh Lisa



 
 
Jens Bruun (13-12-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 13-12-04 14:01

"Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk

> Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med
> flødestuvet spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som
> tilbehør, men er der nogen der kan forslå noget mere spændende?

Jeg vil foreslå langtidsstegt and, propfyldt med æbler og svesker. Dertil
brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, rigeligt med brun sovs og
massevis af godt julebryg. Jeg ved ikke, om mit forslag er _for_ alternativt
og vovet?

--
-Jens B.



Lisa Andersen (13-12-2004)
Kommentar
Fra : Lisa Andersen


Dato : 13-12-04 15:38

Jeg må indrømme at jeg synes det lyder meget almindelig juleagtig...bare med
lam istedet for fjærkræ...
Mvh Lisa
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
news:cpk3r8$2opc$1@news.cybercity.dk...
> "Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
> news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
>
> > Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med
> > flødestuvet spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som
> > tilbehør, men er der nogen der kan forslå noget mere spændende?
>
> Jeg vil foreslå langtidsstegt and, propfyldt med æbler og svesker. Dertil
> brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, rigeligt med brun sovs og
> massevis af godt julebryg. Jeg ved ikke, om mit forslag er _for_
alternativt
> og vovet?
>
> --
> -Jens B.
>
>



Hans Christian Vang (14-12-2004)
Kommentar
Fra : Hans Christian Vang


Dato : 14-12-04 10:09


"Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
> spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
> nogen der kan forslå noget mere spændende?
> Mvh Lisa
>
>

¨Hva' med brunede rosenkål, flødekartofler med hvidløg, og rødkål?

HC



Mus (16-12-2004)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 16-12-04 01:34


Lisa Andersen <lisa@paradis.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
> spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
> nogen der kan forslå noget mere spændende?
> Mvh Lisa
>


Hmm... nogle ideer

Flødekartofler.

Kartoffelbåde vendt i olie, hvidløg, salt og timian før ovnstegning

Mainerede bønner. Blancherede bønner, rødløg, hakkede tomater vendes kort
før servering med en olieeddike dressing med hvidløg. Evt tilsættes persille
eller andet grønt efter lyst.

Marinerede rødbeder. Ved ikke engang om man kan skaffe rødbeder på denne
årstid. Mener jeg skrællede rødbeder og kogte dem. Skar dem i både og
blandede dem med bla balsamico, honning og hvad man nu ellers har lyst til.
Før servering tilsættes rigelig persille, der lige trækker med i 5 min.

Tomatsalat. Tomater skårel i skiver, rødløg i tern/ringe, en rigtig god
feta(føtex har en lækker feta i en blå pose/pakke - ved ikke lige, hvad den
hedder) olie eddike dressing med hvidløg hældes over. Til sidst pyntes med
frisk basilikum.

Broccolisalat - den med bacon, pinjekerner/solsikkekerner etc. Har ikke lige
opskriften ved hånden, men den kan sikkert findes på nettet. Passer godt
sammen med lam.

Groft bondebrød

LN





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste