/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksehøjreb u/ben
Fra : Erik


Dato : 25-11-04 17:40

Hejsa

Jeg har købt et oksehøjreb uden ben på 2Kg. Hvordan skal det steges. Så det
bliver en mellemting mellem rødt/rosa?

På forhånd tak
Erik



 
 
Jens Bruun (25-11-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 25-11-04 19:36

"Erik" <egpnewsNO@SPAMhotmail.com> wrote in message
news:co51tf$jgt$1@news.cybercity.dk

> Jeg har købt et oksehøjreb uden ben på 2Kg. Hvordan skal det steges.
> Så det bliver en mellemting mellem rødt/rosa?

Lyder som en kernetemperatur på ca. 59,52 grader celsius. 15 minutter ved
220 grader, herefter max 140 grader indtil dyret har fået korrekt
temperatur. Hvile i 20-30 min.

Husk for guds skyld massevis af god, groft salt.

--
-Jens B.



Erik (25-11-2004)
Kommentar
Fra : Erik


Dato : 25-11-04 21:18

Jens skrev:
>herefter max 140 grader indtil dyret har fået korrekt
> temperatur.

Hvor lang tid vil du tro det tage? Sådan mht. planlægning...

MVh
Erik



Jens Bruun (25-11-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 25-11-04 23:54

"Erik" <egpnewsNO@SPAMhotmail.com> wrote in message
news:co5em7$11g8$1@news.cybercity.dk

> Hvor lang tid vil du tro det tage? Sådan mht. planlægning...

Et par timer, men et stegetermometer bør indgå i ligningen.

--
-Jens B.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408936
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste