/ Forside / Interesser / Dyr / Hunde / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Hunde
#NavnPoint
Birgitta 19198
Nordsted1 6865
bevi54 6505
Jernladyen 4457
dova 4371
qfha 3911
knh15 3385
k.j.k 3376
ans 3077
10  vaxen 2670
Bagning af hundekiks
Fra : Stella Bang


Dato : 07-10-04 16:45

Er der nogen i gruppen der har en opskrift på hundekiks man selv kan bage.
For en del år siden havde jeg en men den er blevet væk. De skal bruges som
godbidder til min hund.

Venligst
Stella



 
 
Bolette Nielsen (07-10-2004)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 07-10-04 17:39


"Stella Bang" <slbang@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:41656430$0$202$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen i gruppen der har en opskrift på hundekiks man selv kan bage.
Hej Stella

Prøv at kig på denne side, her er mange opskrifter
http://www.hunde-info.dk/kager.shtml

Mange hilsner fra

Bolette
www.bolettes.dk



Susanne Andreasen (08-10-2004)
Kommentar
Fra : Susanne Andreasen


Dato : 08-10-04 08:01

Hej Stella.
Jeg bager selv mine hundekiks så her får du lige min opskrift.Det er nemmest
hvis du har en foodprosser.
Riv 2-3 gulerødder, kom en dåse tun i olie i, 1kop vand, rør det rundt og
derefter mel, der skal så meget mel i at det bliver ligesom en gang
havregrød.
Man kan så putte det i en pose og klippe et lille hul og trykke det ud i
stænger.
Skal så ind i ovnen ved 175gr. ca. 5 min og så tages ud og markere med en
kniv eller pizza skære hvor store de skal være, så ind i ovnen igen i
ca.35-40min, (skal være hårde) når de er færdige så skal de afkøles og
derefter kan du brække dem ud den størrelse du har markeret.
Man kan også tage hele dejen og hælde ud på pladen og jævne ud i en stor
plade men en dejskraber og så ind i ovnen i de 5min og så ud igen, så kan du
med kniv eller pizza skære lave firkanter.
De kan godt fryses ned i portioner, men skal ud af posen ved optøning så de
ikke bliver bløde.
Når de er optøet så i en bøtte eller lign. uden låg så holder de sig så
sprøde.
Jeg sætter af og til en Lørdag eller Søndag af og bager en stor portion og
fryser ned, og der river jeg en pose gulerødder af gangen og op i en skål,
så har man det at tage af.
Du kan også komme Torskerogn/makrel i Tomat/ Fiskeboller i, men der
tilsætter jeg så en ½ kop olie.
God fornøjelse.
MVH.
Susanne.
"Stella Bang" <slbang@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:41656430$0$202$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen i gruppen der har en opskrift på hundekiks man selv kan bage.
> For en del år siden havde jeg en men den er blevet væk. De skal bruges som
> godbidder til min hund.
>
> Venligst
> Stella
>
>



Stella Bang (08-10-2004)
Kommentar
Fra : Stella Bang


Dato : 08-10-04 08:41

Hej
Jeg siger tak for ideerne og vil straks gå i gang med at bage til min hund.
Venligst
Stella
"Susanne Andreasen" <susanne.andreasen@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:41663b47$0$177$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej Stella.
> Jeg bager selv mine hundekiks så her får du lige min opskrift.Det er
nemmest
> hvis du har en foodprosser.
> Riv 2-3 gulerødder, kom en dåse tun i olie i, 1kop vand, rør det rundt og
> derefter mel, der skal så meget mel i at det bliver ligesom en gang
> havregrød.
> Man kan så putte det i en pose og klippe et lille hul og trykke det ud i
> stænger.
> Skal så ind i ovnen ved 175gr. ca. 5 min og så tages ud og markere med en
> kniv eller pizza skære hvor store de skal være, så ind i ovnen igen i
> ca.35-40min, (skal være hårde) når de er færdige så skal de afkøles og
> derefter kan du brække dem ud den størrelse du har markeret.
> Man kan også tage hele dejen og hælde ud på pladen og jævne ud i en stor
> plade men en dejskraber og så ind i ovnen i de 5min og så ud igen, så kan
du
> med kniv eller pizza skære lave firkanter.
> De kan godt fryses ned i portioner, men skal ud af posen ved optøning så
de
> ikke bliver bløde.
> Når de er optøet så i en bøtte eller lign. uden låg så holder de sig så
> sprøde.
> Jeg sætter af og til en Lørdag eller Søndag af og bager en stor portion og
> fryser ned, og der river jeg en pose gulerødder af gangen og op i en skål,
> så har man det at tage af.
> Du kan også komme Torskerogn/makrel i Tomat/ Fiskeboller i, men der
> tilsætter jeg så en ½ kop olie.
> God fornøjelse.
> MVH.
> Susanne.
> "Stella Bang" <slbang@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:41656430$0$202$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Er der nogen i gruppen der har en opskrift på hundekiks man selv kan
bage.
> > For en del år siden havde jeg en men den er blevet væk. De skal bruges
som
> > godbidder til min hund.
> >
> > Venligst
> > Stella
> >
> >
>
>



Punish The Deed, Not~ (08-10-2004)
Kommentar
Fra : Punish The Deed, Not~


Dato : 08-10-04 22:11

On Thu, 7 Oct 2004 17:45:27 +0200, "Stella Bang" <slbang@mail.dk>
wrote:

>Er der nogen i gruppen der har en opskrift på hundekiks man selv kan bage.
>For en del år siden havde jeg en men den er blevet væk. De skal bruges som
>godbidder til min hund.




NÅ....hmmm.... skal de bruges til din hund ?? bruger du da ellers også
godbidder til din mand og børn ? hehe

nå men bortset fra det er det en god ide at selv lave dem da der
findes næsten udelukkende dårlige godbidder på markedet, fyldt med
fedt farvestoffer og biprodukter og andet affald

jeg bager nu ikke selv godbidder men køber Nutros godbidder som
jeg tror at er noget af det eneste sunde der findes af godbidder,man
kan købe, bare min mening




>Venligst
>Stella
>


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste