/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mørning af oksekød
Fra : Jørgen


Dato : 29-10-04 16:43

Har man mistanke om, at oksekødet ikke er mørt, lægger man det sammen med
kiwifrugter natten over.
Det kan man også gøre med en anden frugt/urt.
Hvilken?
Mvh
Jørgen









--
Kaffe uden fløde - skal man ikke blive fed af.
Kaffe uden sukker - får ens vægt til at gå nedaf.
Kaffe uden kaffe - det er ganske særligt sundt,
Men man føler sig så fjollet, når man sidder og rør rundt. (P.Hein)



 
 
eurojunior (29-10-2004)
Kommentar
Fra : eurojunior


Dato : 29-10-04 17:34

Hvorfor købe oksekød, der måske ikke er mørt. Det er da dumt.
Henrik
"Jørgen" <skjelm@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41826505$0$25183$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Har man mistanke om, at oksekødet ikke er mørt, lægger man det sammen med
> kiwifrugter natten over.
> Det kan man også gøre med en anden frugt/urt.
> Hvilken?
> Mvh
> Jørgen
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> --
> Kaffe uden fløde - skal man ikke blive fed af.
> Kaffe uden sukker - får ens vægt til at gå nedaf.
> Kaffe uden kaffe - det er ganske særligt sundt,
> Men man føler sig så fjollet, når man sidder og rør rundt. (P.Hein)
>
>



Henrik Weigelt (29-10-2004)
Kommentar
Fra : Henrik Weigelt


Dato : 29-10-04 18:36

"Jørgen" <skjelm@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41826505$0$25183$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Har man mistanke om, at oksekødet ikke er mørt, lægger man det sammen med
> kiwifrugter natten over.
> Det kan man også gøre med en anden frugt/urt.
> Hvilken?

"Det har i øvrigt vist sig, at forskellige frugter indeholder
mørhedsforbedrende enzymer, og derfor kan man med fordel tilsætte
friskpressede safter fra disse frugter. Det drejer sig om frugter som
ananas, kiwi, figner og papaya. Man kan ikke bruge de tilsvarende
frugtsafter fra supermarkederne, da disse som regel er pasteuriserede
(varmebehandlede), og ved denne proces ødelægges de mørhedsforbedrende
enzymer."

fra:
http://www.hereford.starthotel.dk/muligheder.htm



Bo Warming (31-10-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 31-10-04 23:04

"Henrik Weigelt" <henrik@weigelt.[DK]> skrev i en meddelelse
news:41827f54$0$33736$14726298@news.sunsite.dk...
> "Jørgen" <skjelm@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:41826505$0$25183$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> > Har man mistanke om, at oksekødet ikke er mørt, lægger man det sammen
med
> > kiwifrugter natten over.
> > Det kan man også gøre med en anden frugt/urt.
> > Hvilken?
>
> "Det har i øvrigt vist sig, at forskellige frugter indeholder
> mørhedsforbedrende enzymer, og derfor kan man med fordel tilsætte
> friskpressede safter fra disse frugter. Det drejer sig om frugter som
> ananas, kiwi, figner og papaya. Man kan ikke bruge de tilsvarende
> frugtsafter fra supermarkederne, da disse som regel er pasteuriserede
> (varmebehandlede), og ved denne proces ødelægges de mørhedsforbedrende
> enzymer."
>
> fra:
> http://www.hereford.starthotel.dk/muligheder.htm

Kun delikatessestorslagteriautomatproduktionen ejer de multi-kanyle
indsprøjtnings-påfund hvormed man kan mørne kød homogent via egnede enzymer
eller frugtsafter.
De damper ikke over!

Man køber det bedst tænkelige kød og lægger det der i køkkenet hvor det skal
have nogle dage eller uger for at modning med de i alle kødceller
tilstedeværende enzymer sker

I Juli August kan fluenet være en god ting.

En bøf uden sener glider alt for hurtigt ned - og senerne opløses aldrig ved
at det er hængt.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste