/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kan jeg....
Fra : Tulle


Dato : 20-10-04 15:51

Jeg har en opskrift på pølsehorn hvor der skal 1 dl. ymer, A38 el. lign.
.. - Kan jeg bruge creme fraiche ?

På forhånd tak



 
 
Ole Stigaard (20-10-2004)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 20-10-04 16:07

On Wed, 20 Oct 2004 16:50:35 +0200, Tulle <s.n.y.d@mail.dk> wrote:

> . - Kan jeg bruge creme fraiche ?

Ja.

Ole S
--
My mailaccount is not read. Please use news'ad'stigaard'dot'net
Jeg læser ikke post til denne adresse. Brug istedet
news'snabel-a'stigaard'prik'net

Peter Westh (20-10-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 20-10-04 16:14

Uden tvivl; det blvier de sikkert kun bedre af.

/P


"Tulle" <s.n.y.d@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:41767b2c$0$230$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg har en opskrift på pølsehorn hvor der skal 1 dl. ymer, A38 el. lign.
> . - Kan jeg bruge creme fraiche ?
>
> På forhånd tak
>
>



Kristina Søndergaard (20-10-2004)
Kommentar
Fra : Kristina Søndergaard


Dato : 20-10-04 16:23

Er det en opskrift du vil dele?? Jeg har nemlig 1 ltr. creme fraiche til
overs fra en fest i weekenden.

"Tulle" <s.n.y.d@mail.dk> wrote in message
news:41767b2c$0$230$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg har en opskrift på pølsehorn hvor der skal 1 dl. ymer, A38 el. lign.
> . - Kan jeg bruge creme fraiche ?
>
> På forhånd tak
>
>



Tulle (21-10-2004)
Kommentar
Fra : Tulle


Dato : 21-10-04 19:30

Tak for jeres svar. Ja selvfølgelig vil jeg dele opskriften. Den kommer her:

Pølsehorn

1 dl lunkent vand
25g gær
75g margarine
7½ dl mel (450g)
1 dl ymer, A38 eller lign.
1 æg, salt
æg til pensling

Vand og gær røres sammen. Fedtstoffet smuldres i melet - vand, ymer, æg og
salt tilsættes. Hæver i 30 min. Rul ud i to cirkler, del i 8 trekanter. Rul
pølser i. Efterhæver i 10 min. Bages 20-25 min. ved 200C.

* Ketchup og sennep kan evt. kommes i.


Tulle


"Kristina Søndergaard" <kristina@s-andreassen.dk> skrev i en meddelelse
news:417682e8$0$310$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Er det en opskrift du vil dele?? Jeg har nemlig 1 ltr. creme fraiche
> til
> overs fra en fest i weekenden.
>
> "Tulle" <s.n.y.d@mail.dk> wrote in message
> news:41767b2c$0$230$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Jeg har en opskrift på pølsehorn hvor der skal 1 dl. ymer, A38 el. lign.
>> . - Kan jeg bruge creme fraiche ?
>>
>> På forhånd tak
>>
>>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste