Nette <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:416cd6d5$0$56884$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Mus" skrev
>
> > Ok eksakt samme opskrift benytter jeg nogen gange - bare med
mørbradbøffer
> > og friske champignoner. Smager himmelsk
>
> Det gør jeg også. Jeg vil også helst bruge friske champignon, men jeg
synes
> at vandet fra dem i glasset, giver en rigtig god smag til sovsen. Og det
er
> faktisk den eneste ret jeg bruger glaschampignon til.
Jeg kan selv finde på at bruge dem i gals hvis jeg har travlt også til andre
ting - men synes ikke de smager helt så godt. Du har ret i det med væden.
> > Fandt på en anden i dag - dog en lidt fed udgave med bacon, løg,
> champignon,
> > tomatpure,paprika, madlavningsføde og mælk som sovs. Er spændt på
> > resultatet.
>
> Fed ja...Det duer ikke her til hverdag*G* - Havde du koteletter i også?
> Eller var det med bacon i stedet for andet kød?
> Og hvordan blev resultatet så?
>
> Nette
>
Nej det gør den egentlig heller ikke her. Det var lige vel voldsomt, men
hold op hvor det smagte herligt. Det var rigtig fråds og i dag skal vi have
noget rigtig magert
![Blink](images/smileys/nwink.gif)
Man kan sagtens lave det som gæstemad. Og det er let
at lave.
Ja der var også kotelleter i.
Først krydres koteletterne med slat , peber og paprika og svitses på en
pande. De lægges derefter i et fad.
Bacon sprødsteges, løg tilsættes, champignon tilsættes. Derefter paprika,
tomatpure og fløde/mælk(½ l). simrer i 5 min og smages til. Det hældes over
koteletterne og det hele steges i ovnene i 30-45 min.
LN