/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pizzaopskrifter
Fra : moso97ad


Dato : 15-09-04 19:21

Nogen der ligger inde med nogle lækre pizzaopskrifter?

--
Mvh.
Morten

moso97ad-no-spam@yahoo.dk
(fjern -no-spam)



 
 
Crazy Camilla (16-09-2004)
Kommentar
Fra : Crazy Camilla


Dato : 16-09-04 00:34


"moso97ad" <moso97ad-no-spam@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:4148889f$0$290$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Nogen der ligger inde med nogle lækre pizzaopskrifter?
>
> --
> Mvh.
> Morten
>
> moso97ad-no-spam@yahoo.dk
> (fjern -no-spam)
>
>

Hej.

Ja, det er meget lækkert med kartoffelmos på pizza, og det er en god måde at
udnytte en rest kartoffelmos på.
Kartoffelmosen kan f.eks. blandes med grøntsager, skinketern og flødeost,
meget gerne den hvidløgsost, der hedder Garlí.

Med venlig hilsen Camilla.



Abildgaard 3140 (16-09-2004)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 16-09-04 01:14

scripsit "Crazy Camilla" i meddelelse
news:4148d173$0$179$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Ja, det er meget lækkert med kartoffelmos på pizza, og det er en god måde
at
> udnytte en rest kartoffelmos på.

Meeget interessant. Ved du tilfældigvis, om det også er godt med svensk
pølseret?

Men venlig hilsen
Torben



Crazy Camilla (16-09-2004)
Kommentar
Fra : Crazy Camilla


Dato : 16-09-04 04:33


"Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:4148daea$0$153$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> scripsit "Crazy Camilla" i meddelelse
> news:4148d173$0$179$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Ja, det er meget lækkert med kartoffelmos på pizza, og det er en god
måde
> at
> > udnytte en rest kartoffelmos på.
>
> Meeget interessant. Ved du tilfældigvis, om det også er godt med svensk
> pølseret?
>
> Men venlig hilsen
> Torben
>
>

Hej.

Det ved jeg ikke.

Med venlig hilsen Camilla.



Ukendt (19-09-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 19-09-04 14:46


"Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:4148daea$0$153$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> scripsit "Crazy Camilla" i meddelelse
> news:4148d173$0$179$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Ja, det er meget lækkert med kartoffelmos på pizza, og det er en god
måde
> at
> > udnytte en rest kartoffelmos på.
>
> Meeget interessant. Ved du tilfældigvis, om det også er godt med svensk
> pølseret?
>

Jeg ved ikke om det var ment som en joke, men jeg var tæt på at tabe
mundvandet af grin.

Mvh Tommy



Abildgaard 3140 (20-09-2004)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 20-09-04 10:58

scripsit "TBJ" i meddelelse
news:414d8d8a$0$284$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:4148daea$0$153$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > scripsit "Crazy Camilla" i meddelelse
> > news:4148d173$0$179$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > Ja, det er meget lækkert med kartoffelmos på pizza, og det er en god
> måde
> > at
> > > udnytte en rest kartoffelmos på.
> >
> > Meeget interessant. Ved du tilfældigvis, om det også er godt med svensk
> > pølseret?
> >
>
> Jeg ved ikke om det var ment som en joke, men jeg var tæt på at tabe
> mundvandet af grin.





Herbert Giulio Garon~ (20-09-2004)
Kommentar
Fra : Herbert Giulio Garon~


Dato : 20-09-04 17:53

I Italien er kartoffel-pizza en af de mest gængse slags pizza.. Det er med
kartoffelstrimler/skiver samt fx svampe.. og det smager fantastisk..
desværre må jeg hver dag se i øjnene at italienske kartofler og italiensk
olivenolie smagsmæssigt befinder sig i en anden dimension end dansk
"italiensk olivenolie" og danske råvarer..

/H.G. Garonfolo



Morten Bjergstrøm (20-09-2004)
Kommentar
Fra : Morten Bjergstrøm


Dato : 20-09-04 20:41

"Herbert Giulio Garonfolo" <dont@write.me> skrev:

> I Italien er kartoffel-pizza en af de mest gængse slags pizza..

Jeg har været i Italien ret mange gange, og jeg har aldrig set en
kartoffel-pizza. Den mest gængse pizza er nærmere en Margaritha tomat,
ost og evt. basilikum.

--
Morten http://miljokemi.dk
Chilidyrkning med debatforum http://miljokemi.dk/chili

Herbert Giulio Garon~ (20-09-2004)
Kommentar
Fra : Herbert Giulio Garon~


Dato : 20-09-04 21:12

Kartoffelpizza er ikke den MEST gængse pizza. Det har du ret i... men den er
helt klart fast inventar i ethvert ægte pizzeria.. Så du må rejse noget mere
i Italien.. evt. bo der lissom mig.. Jeg har faktisk aldrig set et pizzeria
i Italien uden kartoffel-pizza.. og det hedder pizza margherita.. ikke
margaritha.. men det er selvfølgelig osse helt op til dig, hvorvidt du vil
tro på det.. ;)

Måske er du aldrig stødt på kartoffel-pizza fordi du har spist pizza til
aftensmad? Pizza er en frokost-ret i Italien, og kan kun fåes som aftensmad
i turistområderne.. På restauranterne hvor de serverer "aften" pizza,
serverer de primært de pizze som ligger i den mere tunge ende af spektret..
Kartoffel-pizza er en ret let pizza, hvilket er fantastisk når man skal have
frokost! Der er næsten ik noget mere klassisk italiensk end at fræse afsted
på Vespa'en med klapsammen-pizza



Morten Bjergstrøm (21-09-2004)
Kommentar
Fra : Morten Bjergstrøm


Dato : 21-09-04 06:49

"Herbert Giulio Garonfolo" <dont@write.me> skrev:

> Kartoffelpizza er ikke den MEST gængse pizza. Det har du ret i...
> men den er helt klart fast inventar i ethvert ægte pizzeria.. Så
> du må rejse noget mere i Italien.. evt. bo der lissom mig.. Jeg
> har faktisk aldrig set et pizzeria i Italien uden
> kartoffel-pizza.. og det hedder pizza margherita.. ikke
> margaritha.. men det er selvfølgelig osse helt op til dig,
> hvorvidt du vil tro på det.. ;)

Jeg tror dig skam gerne.

Er opskriften på kartoffel"pizza" svarende til:
http://www.forbrug.dk/mad/opskrifter/maddag/200403/

--
Morten http://miljokemi.dk
Chilidyrkning med debatforum http://miljokemi.dk/chili

Herbert Giulio Garon~ (21-09-2004)
Kommentar
Fra : Herbert Giulio Garon~


Dato : 21-09-04 08:36

Jep! Det er den model! På billedet ser den måske lige lovlig overbelæsset ud
mht kartofler.. men det er vel smag og behag.. Der indgår heller ikke ost i
forbrug.dk's opskrift.. jeg ville nok rive lidt ost udover pizzaen..

Prøv at lave den! Det er faktisk ret lækkert! man ska' bare passe på, at
den ik blir for tør..



Christina S (21-09-2004)
Kommentar
Fra : Christina S


Dato : 21-09-04 11:39


"Herbert Giulio Garonfolo" <dont@write.me> wrote in message
news:414fd93d$0$247$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jep! Det er den model! På billedet ser den måske lige lovlig overbelæsset
ud
> mht kartofler.. men det er vel smag og behag.. Der indgår heller ikke ost
i
> forbrug.dk's opskrift.. jeg ville nok rive lidt ost udover pizzaen..
>
> Prøv at lave den! Det er faktisk ret lækkert! man ska' bare passe på,
at
> den ik blir for tør..


nu har jeg også boet i italien i en periode og spist en del kartoffelpizza,
men aldrig med ost på.

Mvh Christina



Helle [4550] (17-09-2004)
Kommentar
Fra : Helle [4550]


Dato : 17-09-04 17:03


"moso97ad" <moso97ad-no-spam@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:4148889f$0$290$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Nogen der ligger inde med nogle lækre pizzaopskrifter?
>
> --
> Mvh.
> Morten
>
> moso97ad-no-spam@yahoo.dk
> (fjern -no-spam)
>
>

http://www.karoline.dk/opskrifter/opskrift.asp?kkid=732&pos=19

Den er go'!

mvh Helle



Morten Bjergstrøm (18-09-2004)
Kommentar
Fra : Morten Bjergstrøm


Dato : 18-09-04 07:51

"Helle [4550]" <hs4550@hotmail.com> skrev:

> http://www.karoline.dk/opskrifter/opskrift.asp?kkid=732&pos=19
>
> Den er go'!

Men lad nu være med at læg osten øverst. En pizza skal ikke gratineres.
Osten skal lægges direkte ovenpå tomatsaucen, hvorefter fyldes lægges
ovenpå osten.

Og en bagetid på 25 minutter ved 200 grader lyder vildt. Mine pizzaer
er bagt på ca. 10 minutter ved 200 grader.

--
Morten http://miljokemi.dk
Chilidyrkning med debatforum http://miljokemi.dk/chili

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste