/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gode forslag til Mørbrad på Grill
Fra : Jan


Dato : 25-08-04 12:48

Hejsa

Skal have gæster til spisning på lørdag - vi bliver 6 voksne og vi har købt
3 stk mørbrad.
Vi har planer om at lave dem på vores Weber Grill, men hvor lang tid skal de
have og har i nogle spændende forslag til at lave dem lidt forskellige.

Mvh

Jan



 
 
Gert Krabsen (25-08-2004)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 25-08-04 12:59

Vi skal lige have at vide, om vi snakker kalve-, svine- eller lammemørbrad


mvh

Krabsen



Wed, 25 Aug 2004 13:47:38 +0200, Jan <jan@soerensen.mail.dk> skrev:

> Hejsa
>
> Skal have gæster til spisning på lørdag - vi bliver 6 voksne og vi har
> købt
> 3 stk mørbrad.
> Vi har planer om at lave dem på vores Weber Grill, men hvor lang tid
> skal de
> have og har i nogle spændende forslag til at lave dem lidt forskellige.
>
> Mvh
>
> Jan
>
>
--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl

Jan (26-08-2004)
Kommentar
Fra : Jan


Dato : 26-08-04 10:59

Upps ja det glemte jeg.
Det er svinemørbard

Jan

"Gert Krabsen" <news@fjernkrabsenfjernes.dk> skrev i en meddelelse
newssdad8esx0p03yo@news.sunsite.auc.dk...
> Vi skal lige have at vide, om vi snakker kalve-, svine- eller lammemørbrad
>
>
> mvh
>
> Krabsen
>
>
>
> Wed, 25 Aug 2004 13:47:38 +0200, Jan <jan@soerensen.mail.dk> skrev:
>
> > Hejsa
> >
> > Skal have gæster til spisning på lørdag - vi bliver 6 voksne og vi har
> > købt
> > 3 stk mørbrad.
> > Vi har planer om at lave dem på vores Weber Grill, men hvor lang tid
> > skal de
> > have og har i nogle spændende forslag til at lave dem lidt forskellige.
> >
> > Mvh
> >
> > Jan
> >
> >
> --
> Sendt via Opera.
> www.krabsen.dk
> www.responsnord.dk
> mfl



kim rasmussen (25-08-2004)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 25-08-04 14:05


"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:412c7c56$0$292$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Skal have gæster til spisning på lørdag - vi bliver 6 voksne og vi har
købt
> 3 stk mørbrad.
> Vi har planer om at lave dem på vores Weber Grill, men hvor lang tid skal
de
> have og har i nogle spændende forslag til at lave dem lidt forskellige.
>
Hej Jan
her er mit forslag ,dette skal foregå på direkte varme :

1-2 svinemørbrader
1 dl olivenolie
Saften af ½ citron
1/2 dl god soya
1-2 fed hvidløg ( knust )
1/ 2 tsk tørret basilikum
1/ 2 tsk tørret oregano
Friskkværnet peber ( Ingen salt ,da soyaen salter )


Tag mørbraden og puds den af.
Bland en marinade af olivenolie , citronsaft , soya , hvidløg , peber ,
tørret basilikum og Oregano.
Læg mørbraden i marinaden og stil på køl i køleskabet natten over.
Grilles 4-6 minutter på hver side og samler sig i ca 10 minutter inden
udskæring.
Serveres med salat og grillede halve kartofler.


--
M.V.H
Kim Rasmussen
WWW.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.



Inger Pedersen (25-08-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 25-08-04 17:39


"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse

> Skal have gæster til spisning på lørdag - vi bliver 6 voksne og vi har
købt
> 3 stk mørbrad.

Ikke så spændende, men den til dato bedste tilberedning efter min smag:
Jeg går ud fra, det handler om svinemørbrad.
Puds mørbraderne af for sener og fedt, lige så snart de er tøet nok til, at
det kan lade sig gøre.
Skær de halvfrosne mørbrader ud i ½ cm tykke skiver på skrå (ellers bliver
skiverne ret små).
Brun dem lynhurtigt over hed grill og server omgående.

Og ellers: sæt dem på spyd sammen med diverse grønsager efter smag og behag.

Hilsen Inger



Renate Jacobsen (26-08-2004)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 26-08-04 11:08


"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:412c7c56$0$292$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Skal have gæster til spisning på lørdag - vi bliver 6 voksne og vi har
købt
> 3 stk mørbrad.
> Vi har planer om at lave dem på vores Weber Grill, men hvor lang tid skal
de
> have og har i nogle spændende forslag til at lave dem lidt forskellige.
>
> Mvh
>
> Jan

Hej Jan,

Vores yndling på weberen er afpudset og penslet med et tykt lag marinade af:
Brun farin, dijon sennep, salt og peber. (marinaden skal være tykflydende)
Grilles i ca. 25-30 min.

Velbekomme...

Mvh. Renate
___________________________
Se mine billeder på www.renate.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste