/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bedste udskæring til Chili con carne
Fra : Marianne


Dato : 17-08-04 22:28

Hej

Hvilken udskæring skal jeg bruge for at få kødet herligt trevlet i en chili?
Jeg har været uheldig de seneste gange og vistnok brugt for godt kød til den
relativt lange tilberedningstid.

mvh
marianne



 
 
Thomas Hansen (18-08-2004)
Kommentar
Fra : Thomas Hansen


Dato : 18-08-04 14:05

On Tue, 17 Aug 2004 23:27:35 +0200, Marianne <handelfjerndette@lundbak.dk>
wrote:

> Hej
>
> Hvilken udskæring skal jeg bruge for at få kødet herligt trevlet i en
> chili?
> Jeg har været uheldig de seneste gange og vistnok brugt for godt kød til
> den
> relativt lange tilberedningstid.
>
> mvh
> marianne
>
>

Hej

Brug det som hedder tykkam eller mellemskært. Helst tykkam.
Du kan også bruge spidsbryst. Bare det er helt befriet for fedt.
Den sidste ting som egner sig er flanksteak skæret ud i stimler.

Prøv også at blande kødet så du tager halvt oksekød og halvt lammekød.
Lammekødet skal helst være hals eller bov.
Det giver en rigtig god Chilli Con Carne

/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"

Margrete Johansen (18-08-2004)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 18-08-04 19:19


"Thomas Hansen" <thomas.hansenGORILLA@lite.dk> wrote in message
newsscximbsxuxvtjp@sprinter...
> On Tue, 17 Aug 2004 23:27:35 +0200, Marianne <handelfjerndette@lundbak.dk>
> wrote:
>
> > Hej
> >
> > Hvilken udskæring skal jeg bruge for at få kødet herligt trevlet i en
> > chili?
Jeg bruger oksebov/tværreb - og hvis jeg blander er det med høne/kylling.
Kog boven i hel tilstand med det andet nams, og når den så er mør nok til at
falde af benet tager du den op - si'r suppen, skummer fedtet og skærer kødet
i stykker, som du lægger tilbage i gryden. Start forfra med nye grøntsager,
og tilsæt ekstra tomat, hvis du bruger sådan noget. Der er mange forskellige
opskrifter på Chili con (og sin) carne, det er ikke længe siden der var en
tråd her om emnet.

Margrete

Margrete



Kristian Høgh (19-08-2004)
Kommentar
Fra : Kristian Høgh


Dato : 19-08-04 12:09

Hej,

> Hvilken udskæring skal jeg bruge for at få kødet herligt trevlet i en
chili?
> Jeg har været uheldig de seneste gange og vistnok brugt for godt kød til
den

Jeg ville helt klart bruge okseklump - og det er ovenikøbet ret billigt:)

Kristian



Henrik Reinholdt (26-08-2004)
Kommentar
Fra : Henrik Reinholdt


Dato : 26-08-04 14:35


"Kristian Høgh" <stagh-strygdether@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:cg21hm$13d5$1@news.cybercity.dk...
> Hej,
>
> > Hvilken udskæring skal jeg bruge for at få kødet herligt trevlet i en
> chili?
> > Jeg har været uheldig de seneste gange og vistnok brugt for godt kød til
> den
>
> Jeg ville helt klart bruge okseklump - og det er ovenikøbet ret billigt:)
>
> Kristian
>
>
Jeg ville ikke anbefale at bruge klump. Og desuden er tykkamen billigere.

Hilsen Henrik
Slagtermester



Bo Warming (08-09-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 08-09-04 08:08

"Henrik Reinholdt" <gravko@mauer.dkREMOVE> skrev i en meddelelse
news:412de6f4$0$8700$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
>
> "Kristian Høgh" <stagh-strygdether@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:cg21hm$13d5$1@news.cybercity.dk...
> > Hej,
> >
> > > Hvilken udskæring skal jeg bruge for at få kødet herligt trevlet i en
> > chili?
> > > Jeg har været uheldig de seneste gange og vistnok brugt for godt kød
til
> > den
> >
> > Jeg ville helt klart bruge okseklump - og det er ovenikøbet ret
billigt:)
> >
> > Kristian
> >
> >
> Jeg ville ikke anbefale at bruge klump. Og desuden er tykkamen billigere.

Der er vist 50 km mellem slagtere i vore dage - undtagen hvor hallalslagtere
ligger på hvertandet gadehjørne, so her på Nørrebro.

Jeg har aldrig smagt chili con carne der ikke var lavet på hakket kød.
Bønner er næstvigtigste ingrediens og tortilla-pandekager til at holde det
sammen. Er der kanel i chili-krydderiblandingen, eller?

Enhver stærk rødvin kan drikkes til eller øl - ikke?



David Rasmussen (08-09-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 08-09-04 16:47

Bo Warming wrote:
>
> Der er vist 50 km mellem slagtere i vore dage - undtagen hvor hallalslagtere
> ligger på hvertandet gadehjørne, so her på Nørrebro.
>

I nærheden af mig er der 2-3 "danske" slagtere og 2 halalslagtere. Det
er dejligt :)

> Jeg har aldrig smagt chili con carne der ikke var lavet på hakket kød.

Det er en skam!

> Bønner er næstvigtigste ingrediens og tortilla-pandekager til at holde det

Om der skal bønner i eller ej er vist et religionsspørgsmål. Der er
nogen der mener at bønner i en chili er en dødssynd. Selv bruger jeg
bønner i når jeg har lyst, og det har jeg altid :)

> sammen. Er der kanel i chili-krydderiblandingen, eller?
>

Kanel passer i hvert fald godt til de resterende ingredienser, også
spidskommen.

> Enhver stærk rødvin kan drikkes til eller øl - ikke?
>

Jo! Skål :)

/David

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste