/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kørvel og and
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 16-08-04 17:21

Kære gruppe,

Jeg skal lave en storstilet 6 retters menu på torsdag og har bl.a.
brug for kørvel. Kan dog ikke rigtigt støve det op nogen steder.
Kan nogen hjælpe? Jeg er i hovedstaden.

Desuden skal jeg stege nogle pommes frites, som jeg helst ville
stege i andefedt... Men når jeg nu vil købe andebryster separate,
så er der jo ikke fedt nok... Altså: Kan man købe andefedt for sig?
Er det noget, slagteren kan skaffe? Og vil han overhovedet sælge
mig andebryster uden resten af dyret? Råd modtages gerne, også
om valg af slagter.

Mvh
Kevin Edelvang



 
 
Dorte Klerke (16-08-2004)
Kommentar
Fra : Dorte Klerke


Dato : 16-08-04 22:40

Hej

> Jeg skal lave en storstilet 6 retters menu på torsdag og har bl.a.
> brug for kørvel. Kan dog ikke rigtigt støve det op nogen steder.
> Kan nogen hjælpe? Jeg er i hovedstaden.
>

Jeg har set det i Bilka og Føtex, i en fin lille plastpakke ved siden af
basilium, timian m.m. (tit ved de økologiske grøntsager), men ok det var
selvfølgelig i Aalborg, men Bilka/Føtex, plejer nu at have de samme ting i
flere byer, så mon ikke.

> Desuden skal jeg stege nogle pommes frites, som jeg helst ville
> stege i andefedt... Men når jeg nu vil købe andebryster separate,
> så er der jo ikke fedt nok... Altså: Kan man købe andefedt for sig?
> Er det noget, slagteren kan skaffe? Og vil han overhovedet sælge
> mig andebryster uden resten af dyret? Råd modtages gerne, også
> om valg af slagter.

Ja jeg ved ikke rigtig mht. til slagtere, men Bilka/Føtex, har 1stk
andebryst - fersk i en pakke, ved siden af kylling m.m., så der kan du i
hvert fald købe kødet. Ellers er der jo altid frossent, men det lød på dig
somom det skulle være friskt - hvilket også smager bedst ;)

Kan du ikke mht. at stege i andefedt, bruge det fedt der kommer og blande op
med andet fedtstof, så der er mere? Lige det eneste jeg kan komme i tanke om
nu. Eller måske også tilsætte lidt andebouillonsmag, hvis der ikke er så
meget ;)

Dorte



Benedikte Brisson (17-08-2004)
Kommentar
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 17-08-04 21:58

"Kevin Edelvang" <e@e.invalid> skrev i en meddelelse
news:4120df3e$0$73950$14726298@news.sunsite.dk...
>
> ... Og vil han overhovedet sælge mig andebryster uden resten af dyret?
Råd modtages gerne, også
> om valg af slagter.

I min lokale Platanbrugs havde de da masser af andebryster uden resten af
ænderne.

Venlig hilsen
Dikte



Benedikte Brisson (18-08-2004)
Kommentar
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 18-08-04 19:20


"Kevin Edelvang" <e@e.invalid> skrev i en meddelelse
news:4120df3e$0$73950$14726298@news.sunsite.dk...
> Kære gruppe,
>
> Jeg skal lave en storstilet 6 retters menu på torsdag og har bl.a.
> brug for kørvel. Kan dog ikke rigtigt støve det op nogen steder.
> Kan nogen hjælpe? Jeg er i hovedstaden.

.... frisk kørvel så jeg da for et par timer siden i Prima på Enghavevej.
Masser af frisk kørvel.

Venlig hilsen Dikte



Ralph (18-08-2004)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 18-08-04 21:47

"Benedikte Brisson" <kuduliatvide@invalid.dk> skrev i en meddelelse
news:cg06ku$29sr$1@news.cybercity.dk...
> ... frisk kørvel så jeg da for et par timer siden i Prima på Enghavevej.
> Masser af frisk kørvel.

Undskyld, men du lyder lidt som om du er skruk

KUNNE ikke lade være...


--
venligst
Ralph



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste