/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kokus is ??
Fra : trolderik


Dato : 03-08-04 22:58


Hjæææælp ... jeg har min Phillips ismaskine (fryseelement i bunden) - men
jeg har desværrer fået smag for kokos is - jeg syntes ikke at jeg kan
finde nogen opskrift - der får den rigtige kokossmag frem i isen
...... og jeg kan snart ikke spise mig igennem flere dårlige resultater ...
puha :-/

Er der nogen der kan hjælpe

Mvh
Claus

 
 
Lasse Jensen (04-08-2004)
Kommentar
Fra : Lasse Jensen


Dato : 04-08-04 08:00

trolderik wrote:

>
> Hjæææælp ... jeg har min Phillips ismaskine (fryseelement i bunden) - men
> jeg har desværrer fået smag for kokos is - jeg syntes ikke at jeg kan
> finde nogen opskrift - der får den rigtige kokossmag frem i isen
> ..... og jeg kan snart ikke spise mig igennem flere dårlige resultater ...
> puha :-/
>
> Er der nogen der kan hjælpe

Ja, jeg vil gerne spise mig igennem nogle af dine dårlige resultater

--
Lasse Jensen [fafler at linuxmail dot org]

Morten Bjergstrøm (04-08-2004)
Kommentar
Fra : Morten Bjergstrøm


Dato : 04-08-04 09:44

trolderik <dsa@asd.com> skrev:

> Hjæææælp ... jeg har min Phillips ismaskine (fryseelement i
> bunden) - men jeg har desværrer fået smag for kokos is - jeg
> syntes ikke at jeg kan finde nogen opskrift - der får den rigtige
> kokossmag frem i isen ..... og jeg kan snart ikke spise mig
> igennem flere dårlige resultater ... puha :-/
>
> Er der nogen der kan hjælpe

Har du prøvet Google?

Jeg fandt bla.:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=13847

--
Morten http://miljokemi.dk
Chilidyrkning med debatforum http://miljokemi.dk/chili

kelds99@yahoo.dk (04-08-2004)
Kommentar
Fra : kelds99@yahoo.dk


Dato : 04-08-04 12:57

On Tue, 03 Aug 2004 23:57:47 +0200, trolderik <dsa@asd.com> wrote:

>
>Hjæææælp ... jeg har min Phillips ismaskine (fryseelement i bunden) - men
>jeg har desværrer fået smag for kokos is - jeg syntes ikke at jeg kan
>finde nogen opskrift - der får den rigtige kokossmag frem i isen
>..... og jeg kan snart ikke spise mig igennem flere dårlige resultater ...
>puha :-/
>
Bland lidt Malibu (17 % kokoslikør) i - det er lidt længere om at
fryse, men fremhæver kokossmagen meget.

KS

PS: Hvis du bruger ko-kus kan jeg godt forstår, at det smager
underligt....


Rene' Hjorth (04-08-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 04-08-04 13:43

[trolderik | Tue, 03 Aug 2004 23:57:47 +0200]

>jeg har desværrer fået smag for kokos is - jeg syntes ikke at jeg kan
>finde nogen opskrift - der får den rigtige kokossmag frem i isen

Tag udgangspunkt i en almindelig vanille gelato, men undlad vanillien og
erstat halvdelen af mælken med kokosmælk, og tilsæt desuden en sjat
fintreven kokosmel.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Jette Mogensen (04-08-2004)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 04-08-04 17:37


"trolderik" <dsa@asd.com> skrev i en meddelelse
newssb6falolh57kip@news.tele2.dk...
>
> Hjæææælp ... jeg har min Phillips ismaskine (fryseelement i bunden) - men
> jeg har desværrer fået smag for kokos is - jeg syntes ikke at jeg kan
> finde nogen opskrift - der får den rigtige kokossmag frem i isen
> ..... og jeg kan snart ikke spise mig igennem flere dårlige resultater ...
> puha :-/
>
> Er der nogen der kan hjælpe
>
> Mvh
> Claus

Kokos-is

500 ml sødmælk
5 æggeblommer
100 gram sukker
100 ml revet kokos
100 ml kokos -fløde

rør sukker og æg sammen.Varm mælken op til kogepunktet og rør den i
æggeblandingen.Hæld det hele tilbage i gryden og varm op til det tykner (det
må ikke koge).Tages af varmen og kokos og kokosfløde røres i.Køl af i
vandbad og frys i ismaskine.

det er en ret sød is,så den er længe om at fryse. Husk at bruge kokosfløde
( den til Pina Colada)-ikke kokosmælk.

mvh Jette



trolderik (04-08-2004)
Kommentar
Fra : trolderik


Dato : 04-08-04 23:13

[klip]
> Kokos-is
>
> 500 ml sødmælk
> 5 æggeblommer
> 100 gram sukker
> 100 ml revet kokos
> 100 ml kokos -fløde
>
> rør sukker og æg sammen.Varm mælken op til kogepunktet og rør den i
> æggeblandingen.Hæld det hele tilbage i gryden og varm op til det tykner
> (det
> må ikke koge).Tages af varmen og kokos og kokosfløde røres i.Køl af i
> vandbad og frys i ismaskine.
>
> det er en ret sød is,så den er længe om at fryse. Husk at bruge
> kokosfløde
> ( den til Pina Colada)-ikke kokosmælk.
[klip]


tak for alle de gode hjælpende tip's og den person der ville hjælpe mig
igennem "isbjerget" - jeg vil straks efterprøve teorien med kokos-fløden
og Malibuen (om ikke andet kan den vel drikkes ... he he he

Mvh
Claus

Helle Petersen (06-08-2004)
Kommentar
Fra : Helle Petersen


Dato : 06-08-04 10:33

Hej Claus

Jeg er måske noget sent ude, men jeg har en Fantastisk opskrift på kokos is
hente fra denne site for en 4 år siden. Vi har lavet den flere gange og
uhmmm..siger jeg bare:

Kokosis:

Ingredienser

2,5 dl kokosmælk*)
2,5 dl piskefløde
150 g rørsukker
1 dl friskreven kokos
4 æggeblommer
2 æggehvider
5 cl malibu
1/3 vanillestang, flækket


Fremgangsmåde

1. Pisk æggeblommerne med halvdelen af sukkeret. Bring kokosmælken i
kog med reven kokos og 1/3 flækket vanillestang. Hæld den over
æggeblommerne under omrøring. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm
op til æggeblommerne legerer - uden at blandingen kommer i kog. Skrab
vanillekornene ud i cremen. Smid barken bort eller vask den tør den,
og kom den i sukkerkrukken. Hæld cremen i en skål og køl den af.

2. Pisk fløden til let flødeskum. Pisk æggehviderne og resten af
sukkeret.

3. Rør malibu i den kolde kokosflødecreme, rør flødeskummet i og vend
forsigtigt i. Vend de stiftpiskede æggehvider i, hæld blandingen i en
form og frys. Stil den i en fryser 3-4 timer eller til den er fast.

*) Du kan købe kokosmælk på dåse eller lave din egen kokosmælk:

200 g reven kokosnød (helst frisk) 4-5 dl kogende vand

Kom kokosmælken i en skål. Kog vandet og hæld det over kokosmelet. Lad
det køle lidt af og ælt derefter blandingen godt igennem. Hæld skålens
indhold gennem en sigte. Pres og kokosmælken er klar til brug. Gentag
processen en gang eller to. Første hold kokosmælk er mest intenst
smagende.

Håber det kan bruges

Mvh
Helle



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste