/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
væsketermometer
Fra : Baune


Dato : 20-07-04 15:12

Hej, jeg har søgt forgæves efter et termometer til at måle temperatur i
væsker.

Nogle stegetermometre kan vist nok bruges, men dem som jeg har læst er
vandtætte har kun kunne måle med 1 grads nøjagtighed, og jeg kræver 0,1
grad. Det er vist noget med at de elektroniske dele i spidsen ruster let.

Jeg har i grunden flere formål jeg skal bruge dem til. Et af dem er at jeg
skal måle noget som skal være 41-42 grader varmt, her har jeg overvejet et
alm. digitalt lægetermometer. Men jeg har været ude for at disse "resetter"
når man når over de 43 grader, og så skal man til at starte det op igen.

Jeg har ledt lidt i køkkengrej butikker, og endda hos forhandlere af
kemi-udstyr, men den helt rigtige løsning er endnu ikke dukket op.

Nogen der har en god løsning?



 
 
Kasper Malmberg (20-07-2004)
Kommentar
Fra : Kasper Malmberg


Dato : 20-07-04 16:57

Hvad med et blosje (?) termometer, den kan du sikkert løbe i matas eller
pandurohobby.. ellers er der www.brygladen.dk , de har et termometer og
www.vinolhobby.dk har et, og www.lundteknik.dk har endda et digitalt
termemeter.

Håber du kan bruge det til noget...

MVH
Kasper Malmberg

"Baune" <no@email.dk> skrev i en meddelelse
news:2m4ngjFiv9ijU1@uni-berlin.de...
> Hej, jeg har søgt forgæves efter et termometer til at måle temperatur i
> væsker.
>
> Nogle stegetermometre kan vist nok bruges, men dem som jeg har læst er
> vandtætte har kun kunne måle med 1 grads nøjagtighed, og jeg kræver 0,1
> grad. Det er vist noget med at de elektroniske dele i spidsen ruster let.
>
> Jeg har i grunden flere formål jeg skal bruge dem til. Et af dem er at jeg
> skal måle noget som skal være 41-42 grader varmt, her har jeg overvejet et
> alm. digitalt lægetermometer. Men jeg har været ude for at disse
"resetter"
> når man når over de 43 grader, og så skal man til at starte det op igen.
>
> Jeg har ledt lidt i køkkengrej butikker, og endda hos forhandlere af
> kemi-udstyr, men den helt rigtige løsning er endnu ikke dukket op.
>
> Nogen der har en god løsning?
>
>



Baune (21-07-2004)
Kommentar
Fra : Baune


Dato : 21-07-04 06:06

Hmm jo. Et bolchetermometer bliver lidt svært at måle med 0,1 grads
nøjagtighed, specielt da den rækker helt op til 300 grader.

Den digitale på lundteknik står der også at den har nøjagtighed 1 grad.

Men stadigvæk må termometret ikke koste mange hundrede kroner.. Så jeg er
måske på herrens mark.

Hørte noget om at fotohandlere måske har noget der kan bruges, som man
bruger til at måle fremkaldningsvæske med.

"Kasper Malmberg" <krytonHEST@tiscali.dk> wrote in message
news:40fd40a6$0$227$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hvad med et blosje (?) termometer, den kan du sikkert løbe i matas eller
> pandurohobby.. ellers er der www.brygladen.dk , de har et termometer og
> www.vinolhobby.dk har et, og www.lundteknik.dk har endda et digitalt
> termemeter.
>
> Håber du kan bruge det til noget...
>
> MVH
> Kasper Malmberg



Kasper Malmberg (21-07-2004)
Kommentar
Fra : Kasper Malmberg


Dato : 21-07-04 18:11


"> Hmm jo. Et bolchetermometer bliver lidt svært at måle med 0,1 grads
> nøjagtighed, specielt da den rækker helt op til 300 grader.

Argh jeg havde lige overset at det skulle være så nøjagtigt

MVH
Kasper



Ukendt (20-07-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 20-07-04 17:05


"Baune" <no@email.dk> skrev i en meddelelse
news:2m4ngjFiv9ijU1@uni-berlin.de...
> Hej, jeg har søgt forgæves efter et termometer til at måle temperatur i
> væsker.
>
> Nogle stegetermometre kan vist nok bruges, men dem som jeg har læst er
> vandtætte har kun kunne måle med 1 grads nøjagtighed, og jeg kræver 0,1
> grad. Det er vist noget med at de elektroniske dele i spidsen ruster let.
>
> Jeg har i grunden flere formål jeg skal bruge dem til. Et af dem er at jeg
> skal måle noget som skal være 41-42 grader varmt, her har jeg overvejet et
> alm. digitalt lægetermometer. Men jeg har været ude for at disse
"resetter"
> når man når over de 43 grader, og så skal man til at starte det op igen.
>
> Jeg har ledt lidt i køkkengrej butikker, og endda hos forhandlere af
> kemi-udstyr, men den helt rigtige løsning er endnu ikke dukket op.
>
> Nogen der har en god løsning?
>
>

Jeg kommer til at tænke på de termometre, man bruger til bolchekogning?

Tina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste