/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hvordan affedter man en for fed sovs
Fra :
Torkil Halvorsen
Dato :
18-07-04 07:28
Hej.
En herlig ret - Kyllingebryst i ferskensauce, - - Men..
saucen laves med ferskenvæden fra dåsen + 3-4 dl piskefløde...
Hvad kan man evt. gøre for at gøre saucen væsentligt mindre fed,
så man dels beholder smag / konsistens - evt. + lidt jævning...??
--
Med venlig hilsen
Torkil Halvorsen
>> Fjern 2 x nono i mailadr. ved reply
Rikke Nielsen (
18-07-2004
)
Kommentar
Fra :
Rikke Nielsen
Dato :
18-07-04 08:06
Hej Torkil.
Du kan jo købe madfløde ( lilla karton ) som kun indholder 18 % fedt. Og du
kan sagtens finde fløder med endnu mindre fedt indhold. Men den lille karton
fløde er en meget god fløde, som sagtes kan bruges til saucer og du vil
stadig beholde den gode " flødesmag " i sovsen. Du kan også tage halv fløde,
halv sødmælk evt. Mvh. Rikke.
"Torkil Halvorsen" <nonotonoha@nonotdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:40fa17ee$0$230$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej.
> En herlig ret - Kyllingebryst i ferskensauce, - - Men..
> saucen laves med ferskenvæden fra dåsen + 3-4 dl piskefløde...
> Hvad kan man evt. gøre for at gøre saucen væsentligt mindre fed,
> så man dels beholder smag / konsistens - evt. + lidt jævning...??
>
>
> --
> Med venlig hilsen
> Torkil Halvorsen
>
> >> Fjern 2 x nono i mailadr. ved reply
>
>
Rikke & Per (
18-07-2004
)
Kommentar
Fra :
Rikke & Per
Dato :
18-07-04 23:21
"Torkil Halvorsen" <nonotonoha@nonotdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:40fa17ee$0$230$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej.
> En herlig ret - Kyllingebryst i ferskensauce, - - Men..
> saucen laves med ferskenvæden fra dåsen + 3-4 dl piskefløde...
> Hvad kan man evt. gøre for at gøre saucen væsentligt mindre fed,
> så man dels beholder smag / konsistens - evt. + lidt jævning...??
>
>
> --
> Med venlig hilsen
> Torkil Halvorsen
>
> >> Fjern 2 x nono i mailadr. ved reply
>
>
Lyder som en herlig ret!
Kan jeg ikke få opskriften?
m.v.h. Per
Torkil Halvorsen (
19-07-2004
)
Kommentar
Fra :
Torkil Halvorsen
Dato :
19-07-04 17:07
"Rikke & Per >prikke@newmail.dk" <<> skrev i en meddelelse
news:40faf7e1$0$302$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> Lyder som en herlig ret!
> Kan jeg ikke få opskriften?
> m.v.h. Per
>
Okay..:
Klitgaardnesisk Forførelsesret
(Lene Bjerre)
8 stk kyllingebryst
mel, salt og peber
1½ - 2 spsk karry (efter behag)
35-40 g smør
1 stor dåse henkogte ferskner
3-4 dl piskefløde
evt. maizena til jævning
Til Løse ris:
6 dl langkorneede ris
ca 1 l. vand
2 tsk salt
Vend kyllingebrystet i mel tilsat salt og peber. Brun det på alle sider i
smør i en tykbundet gryde sammen med karry. Hæld væden fra fersknerne ved og
tilsæt piskefløde.
Lad det snurre under låg i ca ½ time eller til kødet er godt mørt.
Tilsæt fersknerne og smag sovsen til - jævn den evt. - hvis det er
nødvendigt.
Serveres med de løse ris og evt et godt lunt flüte.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408937
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.