/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Friture
Fra : Gerner


Dato : 14-07-04 21:10

Hvordan forberedes f.eks. kyllingfileter eller andre kyllingstykker til
friturestegning ?

--
Gerner
1493WU/7040hrs

 
 
Hauge (14-07-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 14-07-04 21:16

Hejsa

"Gerner" <nospamadres@postkasse.org> wrote in message
news:dj4bf01gr94k3vb21ot9t6jn6h3nfb50u3@4ax.com...
> Hvordan forberedes f.eks. kyllingfileter eller andre kyllingstykker til
> friturestegning ?

Jeg plejer at lave en dej ala pandekagedej, som jeg snasker stykkerne ind i,
for en direkte friturestegning af kyllingestykker, gør dem tørre..
Måske kan du bruge den her link til noget:
http://www.recipesource.com/misc/copycat/kfc/

Mvh Hauge



Gerner (14-07-2004)
Kommentar
Fra : Gerner


Dato : 14-07-04 23:08

On Wed, 14 Jul 2004 22:15:49 +0200, "Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> wrote in
dk.kultur.mad+drikke:

>Hejsa
>
>"Gerner" <nospamadres@postkasse.org> wrote in message
>news:dj4bf01gr94k3vb21ot9t6jn6h3nfb50u3@4ax.com...
>> Hvordan forberedes f.eks. kyllingfileter eller andre kyllingstykker til
>> friturestegning ?
>
>Jeg plejer at lave en dej ala pandekagedej, som jeg snasker stykkerne ind i,

Nåhja, det har jeg da set i nogle BBC madprogrammer. Mælk, æg, salt, og mel ?

>for en direkte friturestegning af kyllingestykker, gør dem tørre..

Det var det jeg var bange for.

>Måske kan du bruge den her link til noget:
>http://www.recipesource.com/misc/copycat/kfc/
>
>Mvh Hauge
>

--
Gerner
1493WU/7040hrs

-V- (14-07-2004)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 14-07-04 23:12

Gerner wrote:
>> Jeg plejer at lave en dej ala pandekagedej, som jeg snasker
>> stykkerne ind i,
>
> Nåhja, det har jeg da set i nogle BBC madprogrammer. Mælk, æg, salt,
> og mel ?

Eller brug en slat øl istedet for mælken.




-V-



Jørgen Hess (16-07-2004)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 16-07-04 19:04


"-V-" <Diplomaten@snotmail.com> skrev i en meddelelse
news:40f5b112$0$293$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Gerner wrote:
> >> Jeg plejer at lave en dej ala pandekagedej, som jeg snasker
> >> stykkerne ind i,
> >
> > Nåhja, det har jeg da set i nogle BBC madprogrammer. Mælk, æg, salt,
> > og mel ?
>
> Eller brug en slat øl istedet for mælken.
>
>
>
>
> -V-
>
>
Øv . Det er ærgeligt ikke at have gemt artiklen, men i Ingeniøren har man engang
kunnet læse at det er smart at bruge øl i melet til frituredejen. Det ligesom
lukker indholdet bedre så der ikke suges så meget fedt ind i det friturestegte.
Det skulle være meget brugt i Australien.
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste