/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hønsesalat i ananasring
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 03-07-04 18:17

Er der nogle herinde der har en virkelig god opskrift på hønsesalat. Ved
godt jeg kan søge på google men jeg vil gerne have en opskrift der er
afprøvet.
Hønsesalaten skal lægges i ananasringe og bruges som forret.

Hilsen Linda



 
 
Ukendt (03-07-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 03-07-04 21:43


"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
meddelelse news:40e6ea00$0$14522$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Er der nogle herinde der har en virkelig god opskrift på hønsesalat. Ved
> godt jeg kan søge på google men jeg vil gerne have en opskrift der er
> afprøvet.
> Hønsesalaten skal lægges i ananasringe og bruges som forret.
>
> Hilsen Linda

Jeg har min egen sammenflikkede opskrift på en hønsesalat med karry. Ved
ikke, hvor god den er til forret, det kommer vist an på, hvad der følger
efter

Kogt, afkølet, kyllingekød plukkes i bidder. Bacon i tern steges gyldent og
spødt. Afkøles på fedtsugende papir.

En dressing røres af ½ mayonaise ½ creme fraiche 18%, karry, salt og peber,
og en smule ananassaft. Røres sammen og smages til. Der kan ikke sættes
mængder på, for smag og behag er jo som bekendt meget forskellig.

Ananas i tern (hvis ikke serveres ved siden af).

Det plukkede kyllingekød, bacon (gem lidt til pynt) og dressing (+ evt.
ananastern) vendes sammen.

Serveres gerne med lidt frisk hovedsalat, lidt tomat og lidt godt brød.

Også rigtig lækkert i en bolle/andet brød til frokost.

Tina



DaneX (06-07-2004)
Kommentar
Fra : DaneX


Dato : 06-07-04 14:52

> Kogt, afkølet, kyllingekød plukkes i bidder. Bacon i tern steges gyldent
og
> spødt. Afkøles på fedtsugende papir.
>
> En dressing røres af ½ mayonaise ½ creme fraiche 18%, karry, salt og
peber,
> og en smule ananassaft. Røres sammen og smages til. Der kan ikke sættes
> mængder på, for smag og behag er jo som bekendt meget forskellig.
>
> Ananas i tern (hvis ikke serveres ved siden af).
>
> Det plukkede kyllingekød, bacon (gem lidt til pynt) og dressing (+ evt.
> ananastern) vendes sammen.
>
> Serveres gerne med lidt frisk hovedsalat, lidt tomat og lidt godt brød.

Wauw det lyder bare himmelsk, men også ret fedende.
Men ok det må man jo så bare tage med...

Jeg fristes ligefrem til at løbe i Netto og købe ind til at lave sådan en
omgang :)



mcloud (05-07-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 05-07-04 11:20

Hej
Her er mit bud på salaten:

Hjemmelavet Hønsesalat:

500 gram hønsekød
ca 1 dl creme fraiche
Mayonaise
8 - 10 skiver bacon
1 skive frisk ananas
Peber

Tilberedning
Skær hønsekødet i pæne ikke for store stykker og læg dem i en skål.

Rør creme fraichen med lidt mayonaise og smag den til evt. med karry, revet
peberrod

Steg bacon sprødt og skær det i småstykker og bland i hønsesalaten , bland
evt 1 skive frisk ananas hakket i små stykker i.

Der kan også tilsættes lidt hakket champignon til salaten

mvh mcloud


"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
meddelelse news:40e6ea00$0$14522$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Er der nogle herinde der har en virkelig god opskrift på hønsesalat. Ved
> godt jeg kan søge på google men jeg vil gerne have en opskrift der er
> afprøvet.
> Hønsesalaten skal lægges i ananasringe og bruges som forret.
>
> Hilsen Linda
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste