/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Friske fjordrejer
Fra : Splinten


Dato : 02-07-04 11:43

Min kone er ved at pille 1,2 kg friske fjordrejer til en forret i aften
Men alle de gode rejeskaller vil hun smide ud !
Kan man ikke bruge dem til enten noget rejepasta eller noget fond ?

I bekræftende fald - hvordan griber jeg det an ?

Splinten



 
 
Emil (02-07-2004)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 02-07-04 13:34

Splinten skrev:

>Min kone er ved at pille 1,2 kg friske fjordrejer til en forret i aften
>Men alle de gode rejeskaller vil hun smide ud !
>Kan man ikke bruge dem til enten noget rejepasta eller noget fond ?
>
>I bekræftende fald - hvordan griber jeg det an ?


Det vil da være synd og skam at smide dem ud. Der mange gode ting
i rejeskaller. Grundlæggende skal de svitses og koges med i en
fond.

For sjovs skyld Googlede jeg på ordet: rejeskaller, og fandt
mange interessante sider af skallerne.
For nu at spare de interesserede for endeløs Googlen, bringer jeg
her nogle interessante links.

Kig her for inspiration til madlavning:
<http://www.nanoqtrawl.com/recipies/rejesuppe.html>
<http://home19.inet.tele.dk/mffm/Hovedretter/0301.htm>
<http://bryllup.tv2.dk/article.php%3Fid=853277.html>
<http://www.augustenborgsopskriftsamling.dk/opskrifter/0704.htm>
<http://www.cancer.dk/Opskrifter/retter+med+fisk/laks+med+agurk+og+rabarber.asp>
<http://www.gourmetguiden.dk/opskrifter/opskrift/844/V


Kig her for inspiration til eftertænksomhed:
<http://www.vitalift.com/produkter.htm>
<http://prosjektweb.nordicinnovation.net/news/default.asp?proID=41>


Ovenstående er blot fra de første 10 hits. Du må selv kigge på de
øvrige 81.

Du er ellers inde på det rigtige spor ang. madlavning. Jeg er ved
at snitte mig en kæphest, efter at have læst på
<http://www.gladmad.dk/index.php?madprincipper>
God fornøjelse.


m.v.h. Emil

Splinten (02-07-2004)
Kommentar
Fra : Splinten


Dato : 02-07-04 16:55


"Emil" <emilsen@oestbirk.invalid> skrev i en meddelelse
news:kmiae0l4526964kh6ldh4ic22h6hb1478g@4ax.com...
> Det vil da være synd og skam at smide dem ud. Der mange gode ting
> i rejeskaller. Grundlæggende skal de svitses og koges med i en
> fond.
>
> For sjovs skyld Googlede jeg på ordet: rejeskaller, og fandt
> mange interessante sider af skallerne.
> For nu at spare de interesserede for endeløs Googlen, bringer jeg
> her nogle interessante links.

Tak for linkene, det gav god inspiration. Ikke mindst det link om
madprincipper

Splinten



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste