/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
spareribs/revelsben
Fra : Grethe alsing Peders~


Dato : 12-06-04 22:14

Hej

Jeg har nogle Antonius Spareribs/revelsben som jeg skal tilberede i morgen.
Er der nogen gode forslag til fremgangsmåde og marinade?

med venlig hilsen

Grethe



 
 
Fischer & Døssing (13-06-2004)
Kommentar
Fra : Fischer & Døssing


Dato : 13-06-04 08:31

Grethe alsing Pedersen wrote:
> Hej
>
> Jeg har nogle Antonius Spareribs/revelsben som jeg skal tilberede i
> morgen. Er der nogen gode forslag til fremgangsmåde og marinade?

Knust hvidløg, ketchup, olie, farin, salt, peber og evt lidt tabasco
røres sammen.
Kødet lægges i en plastpose, marinaden hældes i og "æltes" godt ind i
kødet. Hviler i køleskab et par timer -> ovn eller grill.

Du kan evt forkoge kødet, så skal det ikke have så længe i ovnen eller
på grillen.

Henriette Døssing


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste