/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Koldstegning
Fra :
Daniel W Johansen
Dato :
07-06-04 20:36
Nu har jeg set flere skrive en smule om koldstegning her i gruppen, og
vil gerne vide lidt mere om det, bedste forklaring jeg har set på det er
denne.
Et alternativ er "koldstegning" hvor stegen først brunes kortvarigt
på pande, og derefter får 2-3 døgn ved den ønskede kernetemperatur.
Det skulle være en fantastisk oplevelse
Det siger jo nærmest det hele, eller.. den ønsket kernetemperatur på
f.eks en culotte (et topic om okseculotte den blev skrevet til) må vel
være de 60 stykker.. skal den så virkelig ligge og simere ved 60grader i
2-3døgn?
evt. nogle der har prøvet det vil jeg gerne høre fra.
På forhånd tak.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408937
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.