/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Re: Weber-mad
Fra : pusmand


Dato : 07-06-04 12:07

> "Flemming Kold" <fkold@FJAERNDETTEmail.dk> skrev i en meddelelse
> news:40ae5004$0$236$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Så har jeg lige gjort det igen.
> >
> > Og nu skal i altså også vide hvordan man gør, for det smager himmelsk.
> >
> >
> > Man tager 1 del sennep og blander med 1 del brun farin.
> >
> > Så tager man nogle kyllingeunderlår og pjasker lårene godt og grundig
ind
> i
> > det.
> > Så rulles de lidt rundt i rasp.
> >
> > På Weberen i 1 time og 5 minutter.......
> >
> > MUMS... og velbekomme

Hejsa. Jeg prøvede ovenstående i weekenden - dog med kyllingebryst. Som
nybegynder spørger jeg lige: kødet så da lidt kedelig ud - havde jo bare
rasp-farven - ikke grillfaven.
Skulle de have været lidt over direkte varme??
Og hvor lang tid vil I anbefale til kyllingebryststykker ??
Mvh.




 
 
Søren Kongstad (07-06-2004)
Kommentar
Fra : Søren Kongstad


Dato : 07-06-04 14:20


"pusmand" <pusmand@ofir.dk> wrote in message
news:__Xwc.282$0k6.149@news.get2net.dk...

> Hejsa. Jeg prøvede ovenstående i weekenden - dog med kyllingebryst. Som
> nybegynder spørger jeg lige: kødet så da lidt kedelig ud - havde jo bare
> rasp-farven - ikke grillfaven.
> Skulle de have været lidt over direkte varme??
> Og hvor lang tid vil I anbefale til kyllingebryststykker ??


Ren kyllingebryst, uden ben skal vel have en 5-10 minutter alt efter
tykkelse.

Med den givne opskrift ville jeg bruge direkte varme til kyllingebryst, og
så måske vende dem lidt tit.

/Søren



Søren C. Fischer (07-06-2004)
Kommentar
Fra : Søren C. Fischer


Dato : 07-06-04 18:03

Søren Kongstad wrote:
> "pusmand" <pusmand@ofir.dk> wrote in message
> news:__Xwc.282$0k6.149@news.get2net.dk...
>
>> Hejsa. Jeg prøvede ovenstående i weekenden - dog med kyllingebryst.
>> Som nybegynder spørger jeg lige: kødet så da lidt kedelig ud - havde
>> jo bare rasp-farven - ikke grillfaven.
>> Skulle de have været lidt over direkte varme??
>> Og hvor lang tid vil I anbefale til kyllingebryststykker ??
>
>
> Ren kyllingebryst, uden ben skal vel have en 5-10 minutter alt efter
> tykkelse.

Det var dog en gevaldig forskel.... Flemming skrev oprindeligt, at
Kyllingeunderlår skal ha' 1 time og 5 minutter.....!

Der er noget jeg ikke forstår.....

--
Mvh. Søren C. Fischer
http://www.fischer-streton.dk
*Det falder mig svært, at opfatte anonyme Usenet skribenter seriøst*


Ralph (07-06-2004)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 07-06-04 19:02

"Søren C. Fischer" <soren@fischer-streton.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:0d1xc.820$Dz6.526@news.get2net.dk...
> > Ren kyllingebryst, uden ben skal vel have en 5-10 minutter alt efter
> > tykkelse.
>
> Det var dog en gevaldig forskel.... Flemming skrev oprindeligt, at
> Kyllingeunderlår skal ha' 1 time og 5 minutter.....!
>
> Der er noget jeg ikke forstår.....

Muligt, men ikke desto mindre korrekt, sådan da, synes at lidt under en time
er passende for kyllingelår, mens de 5-10 minutter for brystet er passende.
Så engang Elevatoren, der tilberedte en kok en kyllingeret (bryst i
terninger) på under fem minutter, eller var det under et minut - Alzheimer?,
nja det var trods alt over 10 år siden.


--
venligst
Ralph



Søren C. Fischer (07-06-2004)
Kommentar
Fra : Søren C. Fischer


Dato : 07-06-04 20:40

Ralph wrote:
> "Søren C. Fischer" <soren@fischer-streton.dk.invalid> skrev i en
> meddelelse news:0d1xc.820$Dz6.526@news.get2net.dk...
>>> Ren kyllingebryst, uden ben skal vel have en 5-10 minutter alt efter
>>> tykkelse.
>>
>> Det var dog en gevaldig forskel.... Flemming skrev oprindeligt, at
>> Kyllingeunderlår skal ha' 1 time og 5 minutter.....!
>>
>> Der er noget jeg ikke forstår.....
>
> Muligt, men ikke desto mindre korrekt, sådan da, synes at lidt under
> en time er passende for kyllingelår, mens de 5-10 minutter for
> brystet er passende. Så engang Elevatoren, der tilberedte en kok en
> kyllingeret (bryst i terninger) på under fem minutter, eller var det
> under et minut - Alzheimer?, nja det var trods alt over 10 år siden.

Ok, weird

Det er vel ikke sådan, at selve benet og bliver mørt i det kyllingeoverlår
efter 1t? *LOL*

Nå, skidt pyt - næste gang vi griller her på matriklen, så skal det prøves


--
Mvh. Søren C. Fischer
http://www.fischer-streton.dk
*Det falder mig svært, at opfatte anonyme Usenet skribenter seriøst*


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste