/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rygning med lyng
Fra : S.B.


Dato : 23-05-04 06:46

Har hørt at folk bruger lyng til at give smag når de ryger deres mad.

Synes ikke at kunne finde noget om det, mend kan man også gøre det i sin
grill, på samme måde som man bruger hickory?

Hvilken lyng bruger man så, kører man bare ud på heden og plukker noget, og
vipper ned i kullene?
Og hvilket kød kam man bruge det til

Søren



 
 
Kurt Jense (22-10-2004)
Kommentar
Fra : Kurt Jense


Dato : 22-10-04 14:24



> Har hørt at folk bruger lyng til at give smag når de ryger deres mad.
>
> Synes ikke at kunne finde noget om det, mend kan man også gøre det i sin
> grill, på samme måde som man bruger hickory?
>
> Hvilken lyng bruger man så, kører man bare ud på heden og plukker noget,
og
> vipper ned i kullene?
> Og hvilket kød kam man bruge det til
>
> Søren


Hej.

Prøv at købe nogle aromat træstykker, det fås i Bauhaus, læ g det i vand
nogle timer, så oven på kullene, giver en dejlig aroma.
De er ikke specielt til rygning, kun til at gi' smag

Kurt J
Odense



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste