/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mexicansk enchiladas
Fra : k


Dato : 14-05-04 11:46

Når jeg er på mexicansk restaurant får jeg altid en hammer god enchilada
med oksekød.

Nogen der har sådan en opskrift? Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal
bruge og, hvordan jeg skal tilberede det.

/K.

 
 
Dorte Klerke (14-05-2004)
Kommentar
Fra : Dorte Klerke


Dato : 14-05-04 18:05

> Når jeg er på mexicansk restaurant får jeg altid en hammer god enchilada
> med oksekød.
>
> Nogen der har sådan en opskrift? Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal
> bruge og, hvordan jeg skal tilberede det.

Hej k
Tjah man får en masse opskrifter frem når man søger på google, både engelske
og danske, men nu ved jeg ikke helt hvordan den opskrift du vil have skal
være.

Men på www.dk-kogenbogen.dk fandt jeg godt nok en vegataropskrift
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?id=12198, men
længere ned på siden (efter at have søgt på navnet), kom der en opskrift men
oksekødsfyld til enchiladas
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?id=12909, så jeg
ved ikke om man bare kan kombinere det.

Ellers er der en på solopskrifter
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/o0510628.html, desuden er der mange
andre links når man søger på google:
http://www.google.dk/search?hl=da&ie=UTF-8&q=mexicansk+enchiladas&meta
(dansk)

http://www.google.dk/search?hl=da&ie=UTF-8&q=mexican+enchiladas&meta
(engelsk)

Jeg synes faktisk denne opskrift ser vældig lækker ud
http://www.deliaonline.com/recipes/r_0000001411.asp, men ligner det noget af
det du fik? Kan du huske hvad der mere var i end oksekød? For det lader til,
der findes mange forskellige opskrifter/mange varianter.

Dorte



klong (17-05-2004)
Kommentar
Fra : klong


Dato : 17-05-04 08:23

Hej Dorte,

uha tak for de mange links. Dem kan jeg helt sikkert bruge, men der er
blevet brugt hakket oksekød, og det jeg normalt har fået er nogle
strimler. Kan man købe sådan noget, og hvordan skal man så tilberede
det??

/K

"Dorte Klerke" <dorte@home2.gvdnet.dk> wrote in
news:307pc.163967$jf4.8415504@news000.worldonline.dk:

>> Når jeg er på mexicansk restaurant får jeg altid en hammer god
>> enchilada med oksekød.
>>
>> Nogen der har sådan en opskrift? Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg
>> skal bruge og, hvordan jeg skal tilberede det.
>
> Hej k
> Tjah man får en masse opskrifter frem når man søger på google, både
> engelske og danske, men nu ved jeg ikke helt hvordan den opskrift du
> vil have skal være.
>
> Men på www.dk-kogenbogen.dk fandt jeg godt nok en vegataropskrift
> http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?id=12198,
> men længere ned på siden (efter at have søgt på navnet), kom der en
> opskrift men oksekødsfyld til enchiladas
> http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?id=12909,
> jeg ved ikke om man bare kan kombinere det.
>
> Ellers er der en på solopskrifter
> http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/o0510628.html, desuden er der
> mange andre links når man søger på google:
> http://www.google.dk/search?hl=da&ie=UTF-8&q=mexicansk+enchiladas&meta
> (dansk)
>
> http://www.google.dk/search?hl=da&ie=UTF-8&q=mexican+enchiladas&meta
> (engelsk)
>
> Jeg synes faktisk denne opskrift ser vældig lækker ud
> http://www.deliaonline.com/recipes/r_0000001411.asp, men ligner det
> noget af det du fik? Kan du huske hvad der mere var i end oksekød? For
> det lader til, der findes mange forskellige opskrifter/mange
> varianter.
>
> Dorte
>
>


Dorte Klerke (19-05-2004)
Kommentar
Fra : Dorte Klerke


Dato : 19-05-04 19:02

> uha tak for de mange links. Dem kan jeg helt sikkert bruge, men der er
> blevet brugt hakket oksekød, og det jeg normalt har fået er nogle
> strimler. Kan man købe sådan noget, og hvordan skal man så tilberede
> det??

Hej k
Ja man kan godt købe oksekødstrimler - i de fleste supermarkeder ellers
spørg en i butikken. Nu har jeg ikke selv prøvet at lave opskriften, men det
burde ikke skade noget at bruge strimler i stedet. Ellers kan du vel
marinere dem i noget og stege dem og lave det andet fyld ved siden af. Det
lyder lidt som alm. tortillas eller faijas, og der bruger man også nogle
gange strimler, så mon ikke.

Dorte



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste