/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Atkins og sukkeralkoholer
Fra : Peter Holm


Dato : 01-05-04 11:00

Hejsa
Hvordan er det lige Atkins forholder sig til sukkeralkoholer?
Stoffet findes i en lang række diabetiker-varer så som vingummi og
chokolade.

Mvh
Peter



 
 
Rene' Hjorth (01-05-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 01-05-04 16:48

[Peter Holm | Sat, 1 May 2004 11:59:31 +0200]

>Hvordan er det lige Atkins forholder sig til sukkeralkoholer?
>Stoffet findes i en lang række diabetiker-varer så som vingummi og
>chokolade.

Atkins mener (som de fleste) at sukkeralkoholer har en begrænset indvirkning
på blodsukkeret og derved insulinproduktionen. (hvor begænset den er, kan
der så diskuteres).

Bl.a. maltitol og isomalt menes at have så lille en indvirkning, at de i
Atkins-regi trækkes helt fra i udregningen af netto kulhydrater, og det er i
primært disse der anvendes.

Til gengæld har sukkeralkoholer en indvirkning på den tarmflora hvor de
opfattes som ren festmad, så en overdreven indtag kan give luft og diarre.

Hvor mange sukkeralkoholer man kan "tåle" er individuelt; nogle kan tåle en
del og nogle reagerer hurtigt; det er til gengæld noget som man kan "træne"
sig til at kunne tåle mere af.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Peter Holm (01-05-2004)
Kommentar
Fra : Peter Holm


Dato : 01-05-04 19:43

Rene' Hjorth wrote:
> [Peter Holm | Sat, 1 May 2004 11:59:31 +0200]
>
>> Hvordan er det lige Atkins forholder sig til sukkeralkoholer?
>> Stoffet findes i en lang række diabetiker-varer så som vingummi og
>> chokolade.
>
> Atkins mener (som de fleste) at sukkeralkoholer har en begrænset
> indvirkning på blodsukkeret og derved insulinproduktionen. (hvor
> begænset den er, kan der så diskuteres).
>
> Bl.a. maltitol og isomalt menes at have så lille en indvirkning, at
> de i Atkins-regi trækkes helt fra i udregningen af netto kulhydrater,
> og det er i primært disse der anvendes.
>
> Til gengæld har sukkeralkoholer en indvirkning på den tarmflora hvor
> de opfattes som ren festmad, så en overdreven indtag kan give luft og
> diarre.
>
> Hvor mange sukkeralkoholer man kan "tåle" er individuelt; nogle kan
> tåle en del og nogle reagerer hurtigt; det er til gengæld noget som
> man kan "træne" sig til at kunne tåle mere af.
>
> René
> www.rene.hjorth.com
> & www.lowcarb.dk

jeg takker og vælger at forsøge min kur med lidt matitol-produkter når den
søde tand skriger.

Mvh
Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste