/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bønne-tilbehør til mexicansk buffet
Fra : Heidi


Dato : 19-04-04 16:24

Jeg skal smedes i hymens lænker, og vi har valgt en mexicansk buffet,
bestående af følgende:

tortillachips, kyllingelår, chili con carne, pandekager m/kalkunfyld,
tacoskaller m/fyld, ris m/urter, peberfrugtrelish, agurkesalsa,
tomatsalsa
og avocadodip.

Jeg kunne godt tænke mig at lave et eller andet tilbehør til selv (bla.
fordi der kommer en vegetar, og selvom leverandøren har lovet at lave
varianter af det hele, som hun også kan spise, så er det rart nok med
lidt ekstra), og har en masse hvide bønner og kidneybønner liggende.

Hvad kunne man lave med disse bønner, som vegetarisk tilbehør, og som
ikke kræver det helt store? Jeg regner med at lave det dagen i forvejen
(og selvom jeg regner med at have nogenlunde god tid, og hjælp til det,
så må det helst ikke tage flere timer), og selvom der er hjælp i
køkkenet på dagen, så må det gerne kunne serveres koldt - eller evt.
bare med en hurtig opvarmning i mikroovn.

På forhånd tak for forslag.

--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


 
 
David Rasmussen (19-04-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 19-04-04 16:36

Heidi wrote:
>
> Hvad kunne man lave med disse bønner, som vegetarisk tilbehør, og som
> ikke kræver det helt store? Jeg regner med at lave det dagen i forvejen
> (og selvom jeg regner med at have nogenlunde god tid, og hjælp til det,
> så må det helst ikke tage flere timer), og selvom der er hjælp i
> køkkenet på dagen, så må det gerne kunne serveres koldt - eller evt.
> bare med en hurtig opvarmning i mikroovn.
>

Denne her smager guddommeligt:

300g hvide bønner
1.25 dl god olivenolie
1 dåse flåede tomater
8 friske salvieblade (eller 1 spsk tørret)
2 fed hvidløg (eller mere efter behov)
salt
friskkværnet peber

Bønnerne sættes i blød, koges etc. efter anvisning.
Varm olivenolien og hæld tomaterne i.
Lad det koge sammen til en sauce ca. 10 min.
Tilsæt salvie og hvidløg og smag til med salt og peber.
Kog saucen mere ind intild det meste er væden er væk, og sovsen tyk, ca.
10 min.
Bland bønnerne i saucen.

Det kan serveres varmt, men også lunt eller koldt. Man kan dryppe lidt
olivenolie på til servering. Ovenstående er snarere italiensk end
mexicansk. Jeg vil tro at du ved at tilsætte 1-3 tsk. stødt spidskommen
eller måske en spiseskefuld hele spidskommenfrø, kan få en ret der
passer endnu bedre til det du skal lave.

/David

Heidi (19-04-2004)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 19-04-04 19:15

David Rasmussen wrote:
> Heidi wrote:
>>
>> Hvad kunne man lave med disse bønner, som vegetarisk tilbehør, og som
>> ikke kræver det helt store? Jeg regner med at lave det dagen i
>> forvejen (og selvom jeg regner med at have nogenlunde god tid, og
>> hjælp til det, så må det helst ikke tage flere timer), og selvom der
>> er hjælp i køkkenet på dagen, så må det gerne kunne serveres koldt -
>> eller evt. bare med en hurtig opvarmning i mikroovn.
>>
>
> Denne her smager guddommeligt:

Tusind tak - den skal vist prøves inden dagen.

Jeg fandt desuden frem til refried beans, som også har været nævnt flere
gange i gruppen, og spekulerer på om hvide bønner også kan bruges til
det? (Da det er dem jeg har flest liggende af). Eller det er måske i
virkeligheden også refried beans du har postet? (Har fundet så mange
opskrifter på det, at det er svært at se hvilken der er den
"rigtige"...)
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


David Rasmussen (19-04-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 19-04-04 21:09

Heidi wrote:
>
> Jeg fandt desuden frem til refried beans, som også har været nævnt flere
> gange i gruppen, og spekulerer på om hvide bønner også kan bruges til
> det? (Da det er dem jeg har flest liggende af). Eller det er måske i
> virkeligheden også refried beans du har postet? (Har fundet så mange
> opskrifter på det, at det er svært at se hvilken der er den
> "rigtige"...)

Heheh :)

Nej, det er ikke refried beans.

Men refried beans smager også godt! Jeg ved ikke om der kan bruges hvide
bønner, men mon ikke?

/David

Harry Lund (20-04-2004)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 20-04-04 09:43

Ingen tænker sig om.TILLYKKE HEIDI ))



David Rasmussen (20-04-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 20-04-04 09:49

Harry Lund wrote:
> Ingen tænker sig om.TILLYKKE HEIDI ))
>

Heheh, helt sikkert! Tillykke!

Jeg læste ikke indlægget særligt grundigt. Kun delen om mad :)

/David

Heidi (20-04-2004)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 20-04-04 16:58

David Rasmussen wrote:
> Harry Lund wrote:
>> Ingen tænker sig om.TILLYKKE HEIDI ))
>>
>
> Heheh, helt sikkert! Tillykke!

Tak

> Jeg læste ikke indlægget særligt grundigt. Kun delen om mad :)

Nu var det jo også den del der var vigtigst
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Heidi (20-04-2004)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 20-04-04 16:57

Harry Lund wrote:
> Ingen tænker sig om.TILLYKKE HEIDI ))

Taaak
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Mads Thorning Peders~ (19-04-2004)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 19-04-04 16:33


"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
news:c60qtt$6gt4e$1@ID-64059.news.uni-berlin.de...
> Hvad kunne man lave med disse bønner, som vegetarisk tilbehør, og som

Bønnemos:
kog bønnerne og blend dem med lidt af kogevandet og en god spand krydderier
og masser af hvidløg til du har en god, lind masse.

Kommer du meget væde ved har du dip, kommer du knapt så meget væde ved har
du en god gang sandwichfyld


--
Mvh

Mads Th. Pedersen
Sandbygårdvej 17, 2.tv
2700 Brønshøj
+4538813886/+4540913886



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste