/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kød hængt på KROG ctr vakuumpakket, umodne~
Fra : Bo Warming


Dato : 29-03-04 11:49

Vedr økologisk fordel ved især svinekød.

Bodil Søgaard, KVL, specificerer målelig forskel når HÆNGT PÅ KROG

til forskel fra VAKUUMPAKKET hvor modningen er dårlig, især hvis kødet
indeholder stresshormoner fra ubehagelig slagtning

Smagsdommerundersøgelserne fra Roskilde Slagteri går på trevlethed og
lignende, -
nok finesser som gennemsnitsdanskeren vil se som bagateller og ikke stor
prisdifference værd - og nærings-indhold eller anden sundheds-relateret
fordel afvises

Claus Meyer kan påvise ros ved blindtest , når der ikke har kunne ske
enzymatisk modning på ideel vis - men det har intet at gøre med om grisen
var glad og fri. Dette store og økonomisk vigtige spørgsmål ser ikke ud til
at have berøringsflader med gastronomi.
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste