/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hjælp til roastbeef ønskes - haster!
Fra : RJ


Dato : 28-03-04 09:49

Hej Gruppe

Jeg skal her i aften tilberede en rostbeef på mit arbejde til ca 12
personer.

Den vejer 2.160 gram - jeg plejer at koge en rostbeef først og det plejer at
blive meget vellykket... men hmm hvordan gør jeg lige med en i den
størrelse? og hvis den skal koges, hvor længe skal den så koge?

pft. for hjælpen

hilsen
Rikke



 
 
dias (28-03-2004)
Kommentar
Fra : dias


Dato : 28-03-04 11:33

Jeg gør altid det, at jeg putter den i spilkogende vand 20 min. derefter
bruner jeg den på alle fire sider 5 min. på hver side, altså i alt 20 min og
så hviler den pakket ind i stanniol i 20 min. mere, det gør jeg uanset
størrelse. Men det ved jeg ikke om andre ved mere om det end jeg.......?


"RJ" <softlips_sugarbabyremovethis@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:406691cf$0$271$4d4eb98e@read-nat.news.dk.uu.net...
> Hej Gruppe
>
> Jeg skal her i aften tilberede en rostbeef på mit arbejde til ca 12
> personer.
>
> Den vejer 2.160 gram - jeg plejer at koge en rostbeef først og det plejer
at
> blive meget vellykket... men hmm hvordan gør jeg lige med en i den
> størrelse? og hvis den skal koges, hvor længe skal den så koge?
>
> pft. for hjælpen
>
> hilsen
> Rikke
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste