/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
hjælp til roastbeef ønskes - haster!
Fra :
RJ
Dato :
28-03-04 09:49
Hej Gruppe
Jeg skal her i aften tilberede en rostbeef på mit arbejde til ca 12
personer.
Den vejer 2.160 gram - jeg plejer at koge en rostbeef først og det plejer at
blive meget vellykket... men hmm hvordan gør jeg lige med en i den
størrelse? og hvis den skal koges, hvor længe skal den så koge?
pft. for hjælpen
hilsen
Rikke
dias (
28-03-2004
)
Kommentar
Fra :
dias
Dato :
28-03-04 11:33
Jeg gør altid det, at jeg putter den i spilkogende vand 20 min. derefter
bruner jeg den på alle fire sider 5 min. på hver side, altså i alt 20 min og
så hviler den pakket ind i stanniol i 20 min. mere, det gør jeg uanset
størrelse. Men det ved jeg ikke om andre ved mere om det end jeg.......?
"RJ" <softlips_sugarbabyremovethis@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:406691cf$0$271$4d4eb98e@read-nat.news.dk.uu.net...
> Hej Gruppe
>
> Jeg skal her i aften tilberede en rostbeef på mit arbejde til ca 12
> personer.
>
> Den vejer 2.160 gram - jeg plejer at koge en rostbeef først og det plejer
at
> blive meget vellykket... men hmm hvordan gør jeg lige med en i den
> størrelse? og hvis den skal koges, hvor længe skal den så koge?
>
> pft. for hjælpen
>
> hilsen
> Rikke
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.