/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Montere smør i en suppe.
Fra : MAndersen


Dato : 05-03-04 12:21

Jeg kan ikke huske hvordan man monterer smør.

Jeg skal montere det i en løgsuppe, men skal den koge efter, stå og simre
eller???

MAndersen



 
 
David Rasmussen (05-03-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 05-03-04 12:38

MAndersen wrote:
> Jeg kan ikke huske hvordan man monterer smør.
>
> Jeg skal montere det i en løgsuppe, men skal den koge efter, stå og simre
> eller???
>

Så vidt jeg ved er det noget man gør til allersidst, inden severing.
Smørret skal vist være koldt, og gerne i tynde skiver/flager. Der skal
piskes og så severes.

/David


mcloud (05-03-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 05-03-04 13:44


"MAndersen" <ups@post.uk> skrev i en meddelelse
news:404862a2$0$29334$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Jeg kan ikke huske hvordan man monterer smør.
>

>Hej MAndersen
her er et link:
http://www.lechef.dk/opskrifter/recipie.asp?id=119
mvh mcloud
>
>



frieda (05-03-2004)
Kommentar
Fra : frieda


Dato : 05-03-04 14:44

helt rigtigt, hvad David skrev.
Det er en måde at legere suppen eller saucen (gøre den tykkere)
Iskold smør i små stykker piskes i, efter at man har slukket for varmen

frieda

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste