/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Nem mad.
Fra :
gokke
Dato :
04-03-04 13:56
Hej.
Får gæst sent i aften, og vil gerne lige have lavet noget nemt mad, som bare
skal varmes op lige inden ankomsten..
Nogle forslag??
Louise
Rømer (
04-03-2004
)
Kommentar
Fra :
Rømer
Dato :
04-03-04 14:48
Jeg ville lave en porretærte og evt servere et par skiver kold skinke til
sammen med lidt lunt brød.
Alternativt laver du nogle blinis og serverer med stenbiderrogn og creme
fraiche og rødløg...
Kolde, pillede aspargeskartofler vendt i pesto med lidt koldt kød eller
røget ørred.
Og nu vi er ved røget fisk - så et par stykker "Sol over Gudhjem"...det
ville jeg da heller ikke foragte.
gokke (
04-03-2004
)
Kommentar
Fra :
gokke
Dato :
04-03-04 17:37
"Rømer" <fupkonto@hotmail.dk> skrev i en meddelelse
news:40473499$0$132$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg ville lave en porretærte og evt servere et par skiver kold skinke til
> sammen med lidt lunt brød.
> Alternativt laver du nogle blinis og serverer med stenbiderrogn og creme
> fraiche og rødløg...
>
> Kolde, pillede aspargeskartofler vendt i pesto med lidt koldt kød eller
> røget ørred.
>
> Og nu vi er ved røget fisk - så et par stykker "Sol over Gudhjem"...det
> ville jeg da heller ikke foragte.
>
Lyder rigtig lækkert, men glemte lige og skrive, det skal gå forholdsvis
hurtigt..
Louise
>
Spangkuk (
04-03-2004
)
Kommentar
Fra :
Spangkuk
Dato :
04-03-04 20:04
"Rømer" <fupkonto@hotmail.dk> skrev i en meddelelse
> Og nu vi er ved røget fisk - så et par stykker "Sol over
Gudhjem"...det
> ville jeg da heller ikke foragte.
Dem med eller uden Dioxin ?
Iøvrigt,- har man fundet kilden til forgiftningen/
forureningen ?
Spang
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.