/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nakkekam, snørret?
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 16-02-04 21:30


Kom til at tænke, forleden da jeg lavede en pragtuld stegt nakkekam m/s
svær...

Hvor er det hulens upraktisk at den er snørret? Altså snoren er
forlængst "smeltet" ned i sværen, således at den totalt spolerer den
sprøde svær når den fjernes?

Selvfølgelig holder det da lidt fast på kødet, men kan det vitterligt
opveje hvor upraktisk den egentlig er - eller er der noget som jeg ikke
har indset?

P.S. Jeg gned den med salt, peber og massere af paprika og stegte den
ved lav varme i 4½ time (det var en stor én) og lod den hvile længe.

Det var noget af det lækreste jeg længe havde smagt - fedtet var smeltet
fra og havde givet kødet en helt helt unik blød konsistens.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

 
 
Stefan Clausen (16-02-2004)
Kommentar
Fra : Stefan Clausen


Dato : 16-02-04 22:46

Ikke noget jeg har prøvet, men det kunne da måske lade sig gøre at,
snørre den på den anden led, så man ikke ødelægger sværen.

Kødet bliver nok ikke så fast, men hvis sværen er det vigtigste, så er
det da en mulighed

/Stefan


"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> wrote in message
news:aq9230tbi8v4j0q697cqru4jf4icr4mm38@4ax.com...
>
> Kom til at tænke, forleden da jeg lavede en pragtuld stegt nakkekam m/s
> svær...
>
> Hvor er det hulens upraktisk at den er snørret? Altså snoren er
> forlængst "smeltet" ned i sværen, således at den totalt spolerer den
> sprøde svær når den fjernes?
>
> Selvfølgelig holder det da lidt fast på kødet, men kan det vitterligt
> opveje hvor upraktisk den egentlig er - eller er der noget som jeg ikke
> har indset?
>
> P.S. Jeg gned den med salt, peber og massere af paprika og stegte den
> ved lav varme i 4½ time (det var en stor én) og lod den hvile længe.
>
> Det var noget af det lækreste jeg længe havde smagt - fedtet var smeltet
> fra og havde givet kødet en helt helt unik blød konsistens.
>
> René
> www.rene.hjorth.com
> & www.lowcarb.dk



Rene' Hjorth (17-02-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 17-02-04 16:34

[Stefan Clausen | Mon, 16 Feb 2004 22:46:09 +0100]

>Ikke noget jeg har prøvet, men det kunne da måske lade sig gøre at,
>snørre den på den anden led, så man ikke ødelægger sværen.

Jeg har svært ved at se det i virkeligheden, da en stor opsvulmet sprød
svær er en vigtig ting :)

>Kødet bliver nok ikke så fast, men hvis sværen er det vigtigste, så er
>det da en mulighed

Præcist - jeg var blot nysgerrig og der fandtes en særlig forklaring,
altså ala "i gamle dage stegte man den i gryden så sværen var blot med
for at bagefter kunne bruge skyen til gele" etc. :)


René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste