/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Madvarers holdbarhed...
Fra :
Mette
Dato :
30-01-04 12:06
I går aftes lukkede jeg mit kølskab. Troede jeg. I morges opdagede jeg, at
det havde stået lidt åbent. Det var stadig lukket så meget, at maden var
halvkølig og der var lys i køleskabet. Men selve gummilisten sluttede ikke
helt til.
Skal jeg kassere indholdet af mit køleskab, eller skal jeg bare trække en-to
dage fra holdbarhedsdatoerne?
Mads Thorning Peders~ (
30-01-2004
)
Kommentar
Fra :
Mads Thorning Peders~
Dato :
30-01-04 14:39
"Mette" <nospam@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:401a3aad$0$27416$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Skal jeg kassere indholdet af mit køleskab, eller skal jeg bare trække
en-to
> dage fra holdbarhedsdatoerne?
Træk du bare en dag eller to fra holdbarheden. Når det kun er en enkelt nat
det har stået lidt på klem sker der næppe det helt store
mvh Mads
Mette (
30-01-2004
)
Kommentar
Fra :
Mette
Dato :
30-01-04 15:04
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:bvdmp8$308d$1@news.cybercity.dk...'
Tak skal du have.o)
crema (
01-02-2004
)
Kommentar
Fra :
crema
Dato :
01-02-04 16:31
Stop lige en halv.
Trække dage fra hvilken holdbarhedsdato.
Ér emballagen brudt gælder den angivne holdbarhedsdato ikke længere
Letfordærvelige varer, som har været åbnet kan maks holde sig 3 -4 dage ved
temperatur på maks 5°.
Der er ikke ret mange køleskabe i privat regi, som kan dette.
Jeg vil tjekke hver enkelt varer ved syn og lugt til den. Er varen ikke
slimet og lugter den af egenlugt uden at være syrlig, så vil jeg anvende
varen efter en opvarmning til mindst 65° målt i centrum af fødevaren.
Henrik
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:bvdmp8$308d$1@news.cybercity.dk...
> "Mette" <nospam@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:401a3aad$0$27416$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Skal jeg kassere indholdet af mit køleskab, eller skal jeg bare trække
> en-to
> > dage fra holdbarhedsdatoerne?
>
> Træk du bare en dag eller to fra holdbarheden. Når det kun er en enkelt
nat
> det har stået lidt på klem sker der næppe det helt store
>
> mvh Mads
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.