/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Røget kylling
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 14-01-04 13:35

Hej gruppe

Min kæreste og jeg har købt en røgeovn. Vi har allerede benyttet den
flittigt til fisk, men nu tænkte jeg, om man ikke kunne røge en kylling.
Eller rettere hvordan? Jeg har søgt på google, hvor de fleste hits
indeholder en allerede røget kylling. Er der nogen, der har en ide?

Mvh.
Mette





 
 
Christian (14-01-2004)
Kommentar
Fra : Christian


Dato : 14-01-04 15:54

3 korte spørgsmål:
Hvad måtte i gi' for sådan en røgovn, hvor har i købt den og hvor køber i
savsmuld til rygning?

-Christian

"Mette Nylander Sørup" <bio_freak1@hotmail.com> wrote in message
news:SHaNb.1921$LZ4.123@news.get2net.dk...
> Hej gruppe
>
> Min kæreste og jeg har købt en røgeovn. Vi har allerede benyttet den
> flittigt til fisk, men nu tænkte jeg, om man ikke kunne røge en kylling.
> Eller rettere hvordan? Jeg har søgt på google, hvor de fleste hits
> indeholder en allerede røget kylling. Er der nogen, der har en ide?
>
> Mvh.
> Mette
>
>
>
>



Mette Nylander Sørup (14-01-2004)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 14-01-04 19:50

> Hvad måtte i gi' for sådan en røgovn, hvor har i købt den og hvor køber i
> savsmuld til rygning?
>
> -Christian
>

Hej Christian

Jeg købte vores lille røgeovn gennem fdb - medlemstilbud. Det er en Abu
garcia til 349 - der fulgte smuld med.

Mvh.
Mette



Inger Pedersen (14-01-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 14-01-04 20:01


"Mette Nylander Sørup" <bio_freak1@hotmail.com> skrev i en meddelelse

og hvor køber i
> > savsmuld til rygning?

Typisk i de forretninger - byggemarkeder, etc. der sælger grill og
grill-udstyr.
Evt. også i større supermarkeder og forretninger med fiskeudstyr.

Hilsen Inger



Thomas & Sanne (14-01-2004)
Kommentar
Fra : Thomas & Sanne


Dato : 14-01-04 20:43

Gå ned til jeres lokale røgeri og spørg.. der kan du få "næsten" alt det du
vil...
jeg fik 10 kg for en ´flad tyver.
hilsen
Thomas
"Inger Pedersen" <inger@fjerndettepedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:bu43ld$59i$1@sunsite.dk...
>
> "Mette Nylander Sørup" <bio_freak1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>
> og hvor køber i
> > > savsmuld til rygning?
>
> Typisk i de forretninger - byggemarkeder, etc. der sælger grill og
> grill-udstyr.
> Evt. også i større supermarkeder og forretninger med fiskeudstyr.
>
> Hilsen Inger
>
>



Inger Pedersen (14-01-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 14-01-04 21:29


"Thomas & Sanne" <thomasb@johansen.tdcadsl.dk:)> skrev i en meddelelse

> Gå ned til jeres lokale røgeri og spørg.. der kan du få "næsten" alt det
du
> vil...
> jeg fik 10 kg for en ´flad tyver.

Det var da en pris, der er til at forstå
Jeg har hos Silvan givet 29,95 for ca. 1 kg bøgesmuld (det går jeg ud fra,
røgerierne bruger osse?).

Hilsen Inger



Peter W. Bosse (15-01-2004)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 15-01-04 07:07

"Mette Nylander Sørup" skrev i en meddelelse...
> Min kæreste og jeg har købt en røgeovn. Vi har allerede benyttet den
> flittigt til fisk, men nu tænkte jeg, om man ikke kunne røge en kylling.
> Eller rettere hvordan? Jeg har søgt på google, hvor de fleste hits
> indeholder en allerede røget kylling. Er der nogen, der har en ide?

Røgningstiden for en and er ca. 2½-3 timer (iflg. Kringelbachs røgebog).
Mon ikke en alm. kylling så skal have omkring 1-1½ ..? - prøv dig frem.

Evt. - herunder er et links til en lille opskrift på "varmrøget kyllingebryst"..
http://hjem.tele2adsl.dk/JCH/fisk.htm

Go' fornøjelse!


Mvh. Peter W. Bosse

Nu kommer den bolleløse burger.
En diæt med fokus på lav indtagelse af kulhydrater går i øjeblikket
sin sejrsgang i det fedmeplagede USA.
Det får nu den internationale restaurantkæde Burger King til at
markedsføre en Wopper-burger uden den kulhydratholdige bolle.
Den bolleløse burger vil være at finde i samtlige Burger Kings 8000
restauranter i USA og den serveres i en plastikbakke med kniv og gaffel.
Samtidig bliver det muligt at få en Wopper-menu, hvor sodavanden er
erstattet af vand, og fritterne er skiftet ud med salat.



Mette Nylander Sørup (15-01-2004)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 15-01-04 14:46

> Røgningstiden for en and er ca. 2½-3 timer (iflg. Kringelbachs røgebog).
> Mon ikke en alm. kylling så skal have omkring 1-1½ ..? - prøv dig frem.
>
> Evt. - herunder er et links til en lille opskrift på "varmrøget
kyllingebryst"..
> http://hjem.tele2adsl.dk/JCH/fisk.htm
>
> Go' fornøjelse!
>
Hej Peter

Tak for hjælpen .

mvh.
Mette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste