/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mirabellesnaps?
Fra : Fedtmule


Dato : 10-01-04 00:41

Nu jeg alligevel er i gang med at spørge...

- Er der nogen der kender en god opskrift på mirabellesnaps (helst lavet på
vodka)?

Hilsen Charlotte



 
 
Peter Weis (10-01-2004)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 10-01-04 09:35


"Fedtmule" <abc@deioddd.dk> wrote in message
news:3fff3bfe$0$29316$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Nu jeg alligevel er i gang med at spørge...
>
> - Er der nogen der kender en god opskrift på mirabellesnaps (helst lavet

> vodka)?

Det behøver man vel ikke opskrift til.
Hæld vodka på mirabellerne. Smag jævnligt på den og hæld vodkaen på flaske
når det smager dig. Hæld ny vodka på og gentag processen indtil der ikke er
mere smag at hente.

Jeg ville nok udstene mirabellerne inden, da der ellers nok ikke kommer
meget smag ud af dem. Det er i hvert fald min erfaring med kirsebær.

mvh
Peter



Jørgen Hess (12-01-2004)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 12-01-04 18:06


"Peter Weis" <p.weis@email.dk.slet> skrev i en meddelelse
news:btodmm$t98$2@sunsite.dk...
>
> "Fedtmule" <abc@deioddd.dk> wrote in message
> news:3fff3bfe$0$29316$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> > Nu jeg alligevel er i gang med at spørge...
> >
> > - Er der nogen der kender en god opskrift på mirabellesnaps (helst
lavet
> på
> > vodka)?
>
> Det behøver man vel ikke opskrift til.
> Hæld vodka på mirabellerne. Smag jævnligt på den og hæld vodkaen på
flaske
> når det smager dig. Hæld ny vodka på og gentag processen indtil der
ikke er
> mere smag at hente.
>
> Jeg ville nok udstene mirabellerne inden, da der ellers nok ikke
kommer
> meget smag ud af dem. Det er i hvert fald min erfaring med kirsebær.
>
> mvh
> Peter
>
>
Kirsebær:
Hvis man vil lave noget Peter Heering agtigt, mener jeg at nogle af
kirsebærstenene skal knuses og trækkes med i spiritusen. Så kommer der
sådan lidt mandelagtig smag over udtrækket.
Ved ikke om noget tilsvarende kan gøres med blommesten.
mvh
Jørgen



Peter Weis (12-01-2004)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 12-01-04 22:30


"Jørgen Hess" <joergen.h@ahvapost.dk> wrote :

> Hvis man vil lave noget Peter Heering agtigt, mener jeg at nogle af

Peter Heering og Dubonnet er to af de drikkevarer jeg er opdraget til at
hade. Faktisk har jeg aldrig smagt dem.

mvh
Peter



Jørgen Hess (14-01-2004)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 14-01-04 16:56


"Peter Weis" <p.weis@email.dk.slet> skrev i en meddelelse
news:btv3tv$pbf$3@sunsite.dk...
>
> "Jørgen Hess" <joergen.h@ahvapost.dk> wrote :
>
> > Hvis man vil lave noget Peter Heering agtigt, mener jeg at nogle
af
>
> Peter Heering og Dubonnet er to af de drikkevarer jeg er opdraget
til at
> hade. Faktisk har jeg aldrig smagt dem.
>
> mvh
> Peter
>
>
Nej, men så kan andre vel få glæde af noten.
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste