/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kyllingelever
Fra : David Rasmussen


Dato : 04-01-04 12:29

Jeg vil gerne lave diverse ting med kyllingelever, men det eneste
kyllingelever jeg kan finde er det der dybfrosne noget fra danpo der
ligner noget man ikke har lyst til at spise når det er tøet op. Skal det
behandles på en eller anden måde efter optøning, f.eks. koges eller
skylles? Kan man ikke købe noget lidt lækrere noget end det, f.eks.
noget frisk og/eller økologisk? Og hvor? Jeg bor på Amager.

/David


 
 
Kasper Hyllested (04-01-2004)
Kommentar
Fra : Kasper Hyllested


Dato : 04-01-04 13:39

David Rasmussen <david.rasmussen@gmx.net> writes:
>Jeg vil gerne lave diverse ting med kyllingelever, men det eneste
>kyllingelever jeg kan finde er det der dybfrosne noget fra danpo der
>ligner noget man ikke har lyst til at spise når det er tøet op. Skal det
>behandles på en eller anden måde efter optøning, f.eks. koges eller
>skylles? Kan man ikke købe noget lidt lækrere noget end det, f.eks.
>noget frisk og/eller økologisk? Og hvor? Jeg bor på Amager.

Min lokale slagter har da kyllingelever (Godthåbsvej, Frederiksberg). Men
uanset hvad, så ser det ikke særligt lækkert ud før det tilberedes. Det
gør indvolde sjældent i mine øjne. Men det smager ofte glimrende.

De gange, jeg har lavet noget med kyllingelever, har jeg netop brugt de
frosne fra Føtex' frysedisk. Og de fungerer glimrende for mig.

Mange hilsner

Kasper Hyllested


David Rasmussen (04-01-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 04-01-04 14:05

Kasper Hyllested wrote:
>
> De gange, jeg har lavet noget med kyllingelever, har jeg netop brugt de
> frosne fra Føtex' frysedisk. Og de fungerer glimrende for mig.
>

Og de skal ikke skylles eller koges først etc. ? Bare f.eks. hakkes
(hvis det er det der skal bruges), og så ned i retten?

/David


Basil of Fawlty Towe~ (04-01-2004)
Kommentar
Fra : Basil of Fawlty Towe~


Dato : 04-01-04 17:50

> Og de skal ikke skylles eller koges først etc. ? Bare f.eks. hakkes
> (hvis det er det der skal bruges), og så ned i retten?
>
> /David

Bare tøes op og puttes i.



Spangkuk (04-01-2004)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 04-01-04 17:46

> De gange, jeg har lavet noget med kyllingelever, har jeg netop brugt
de
> frosne fra Føtex' frysedisk. Og de fungerer glimrende for mig.

Den "frosne kyllingelevers venner" tilslutter jeg mig hermed også.
Smager glimrende, god konsistens, billig.

Ingen problemer.

Spang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste