/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Glædelig jul
Fra : Stefan Garvig


Dato : 24-12-03 04:21

Måske lidt off topic - men vi madglade mennesker kan vel nok overkomme en
bette post her i gruppen med ønsket om glædelig jul. Og ikke mindst, eller
måske rettere navnlig: En glædelig MADjul!!
Vi skal have gås (ansporet af en tidligere tråd i denne gruppe om indkøb af
gås, tak for god hjælp) - det kunne være hyggeligt at høre, hvad I andre her
i gruppen skal have - eller har fået - til julemiddag. Dette til inspiration
for kommende julemiddage.


Venligste julehilsner fra

Stefan Garvig


--
**********
Svar direkte ved at fjerne dyret i e-mail-adressen:
sgdataged@edb.dk
**********





 
 
Heidi (24-12-2003)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 24-12-03 09:05

Stefan Garvig wrote:
> Måske lidt off topic - men vi madglade mennesker kan vel nok
> overkomme en bette post her i gruppen med ønsket om glædelig jul. Og
> ikke mindst, eller måske rettere navnlig: En glædelig MADjul!!
> Vi skal have gås (ansporet af en tidligere tråd i denne gruppe om
> indkøb af gås, tak for god hjælp) - det kunne være hyggeligt at høre,
> hvad I andre her i gruppen skal have - eller har fået - til
> julemiddag. Dette til inspiration for kommende julemiddage.

Glædelig jul til dig og andre også.
Vi skal holde jul hos min søster og svoger, med begge familiers søskende
med
påhæng, og begge hold forældre til stede. Så for at tage hensyn til
begge siders traditioner
bliver menuen følgende:
And
Andesovs
Kamsteg
Julemedister
Brune og hvide kartofler
Alm. rødkål
Rødkåls(råkost)salat
Taffel chips
Ris a la mande (og til sønnen risengrød, da han ikke kan lide a la
manden, og
desuden har sukkersyge).

Derefter et blandet udvalg af marcipan, slik, nødder, appelsiner og
småkager.
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Pernille Lauridsen (24-12-2003)
Kommentar
Fra : Pernille Lauridsen


Dato : 24-12-03 10:29

Og oxo glædelig jul herfra

Heldigvis er det min mand der er køkkenchef her, da jeg selvfølgelig har
lagt mig med influenza

Af gæster kommer min svoger og svigermor, så vi bliver 4 ialt.

Menu:
Langtidsstegt and fyldt med æbler og svesker
Langtidsstegt flæskesteg krydret med nelliker og lauerbærblade, tilberedt i
stegeso
Brun sauce tilberedt af stegeskyen fra begge stege
Hvide og brunede kartofler
Varm rødkål tilsat lidt andefedt og ribssaft
Gammeldags stuvet hvidkål
Syltet græskar og syltede agurker

Bagefter:
Ris a la mande (Lavet af resterne af risengrøden fra lillejuleaften) m/ lun
kirsebærsauce


På grund af travlhed har jeg ikke fået lavet konfekt i år, så i stedet
kommer der skåle med forskelliget slik, chokolade, nødder og frisk frugt på
bordet, efter opvasken.

Glædelig jul
Pernille & Troels, Haderslev



Padmé Amidala (24-12-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 24-12-03 11:31

Glædelig Jul til jer alle sammen.

Vores julemiddag kommer til at bestå af:
Andebryst
Flæskesteg
Julesalat med tranebær og ristet parmaskinke
Rodfrugtmix bagt i ovnen med timian og andre gode krydderier
Små kogte kartofler med skræl
Rødvinssauce

Og ris ala mande med kirsebærsauce til dessert.

Mange julehilsner
Padmé Amidala



Ralph (24-12-2003)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 24-12-03 14:06

"Stefan Garvig" <sgdataGED@edb.dk> skrev i en meddelelse
news:bsb0r4$1bb0$1@news.cybercity.dk...
> gås, tak for god hjælp) - det kunne være hyggeligt at høre, hvad I andre
her
> i gruppen skal have - eller har fået - til julemiddag. Dette til
inspiration
> for kommende julemiddage.

Selv Glædelig Jul

2 x and, hjemmeopfedet. Sat i ovnen netop nu (kl 14.00) ved 160 grader,
skruer måske op lidt senere.
fyldt med svedsker og æbler, krydret med salt, peber og st. ingefær
1 x kamsteg, stegt i weber
Brune kartofler (er kogt og pillet)
Rødkål (er lavet)
Hvide kartofler
Sovs af stegesky og rødvin
Ris a´la mande - jævnet kirsebærsovs

Som I kan se har vi virkelig eksperimenteret i år -not, den ene dag om året
mener jeg traditioner er helt på sin plads


--
venligst
Ralph



Stefan Garvig (25-12-2003)
Kommentar
Fra : Stefan Garvig


Dato : 25-12-03 17:30


"Stefan Garvig" <sgdataGED@edb.dk> skrev i en meddelelse
news:bsb0r4$1bb0$1@news.cybercity.dk...
> Måske lidt off topic - men vi madglade mennesker kan vel nok overkomme en
> bette post her i gruppen med ønsket om glædelig jul. Og ikke mindst, eller
> måske rettere navnlig: En glædelig MADjul!!
> Vi skal have gås (ansporet af en tidligere tråd i denne gruppe om indkøb
af
> gås, tak for god hjælp) - det kunne være hyggeligt at høre, hvad I andre
her
> i gruppen skal have - eller har fået - til julemiddag. Dette til
inspiration
> for kommende julemiddage.
>
>
> Venligste julehilsner fra
>
> Stefan Garvig
>
>

Tak for de gode tilbagemeldinger. Desværre blev vores gås ikke noget at
skrive hjem om - og jeg har i den forbindelse lavet en ny tråd her i gruppen
om dette (Gåsesteg, gasesteg?)


Venligst

Stefan Garvig

--
**********
Svar direkte ved at fjerne dyret i e-mail-adressen:
sgdataged@edb.dk
**********






Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste