/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kan jeg genopvarme brune kartofler ???
Fra : Jan


Dato : 20-12-03 10:35

Hejsa

Juleaften har vi fået til opgave at lave de brune kartofler og derefter skal
vi have dem med ud til juleaften, det vil sige der kommer til at gå omkring
2 timer fra vi laver dem til vi skal spise dem.

Kan man genopvarme dem og hvordan gør man det smartest ???

Jan



 
 
Jørgen Hess (20-12-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 20-12-03 10:47


"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3fe417d3$0$166$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Juleaften har vi fået til opgave at lave de brune kartofler og
derefter skal
> vi have dem med ud til juleaften, det vil sige der kommer til at gå
omkring
> 2 timer fra vi laver dem til vi skal spise dem.
>
> Kan man genopvarme dem og hvordan gør man det smartest ???
>
> Jan
>
>
Ja og nej

Så hurtigt du vil genopvarme kartoflerne er det helt i orden. De når
formentlig heller ikke at blive gennemkolde. Men brunkartofler der har
fået lov til at blive gamle skal man ikke, de vil smage genopvarmet.
mvh
Jørgen



Jette Mogensen (20-12-2003)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 20-12-03 10:49


"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3fe417d3$0$166$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Juleaften har vi fået til opgave at lave de brune kartofler og derefter
skal
> vi have dem med ud til juleaften, det vil sige der kommer til at gå
omkring
> 2 timer fra vi laver dem til vi skal spise dem.
>
> Kan man genopvarme dem og hvordan gør man det smartest ???
>
> Jan
>
>

Man kan ikke genopvarme sukkerbrunede kartofler,de får en mærkelig ulden
overflade.Smørbrunede kartofler kan genopvarmes.

mvh Jette



Inger Pedersen (20-12-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 20-12-03 11:14


"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse n

det vil sige der kommer til at gå omkring
> 2 timer fra vi laver dem til vi skal spise dem.
>
> Kan man genopvarme dem og hvordan gør man det smartest ???

Jeg ville brune dem i så meget smør og sukker, at de nærmest ligger i sovs.
Lade dem ligge i gryden eller sauterpanden uden nedkøling og så varme dem
op, lige før de skal spises.
På den måde tror jeg, I kan undgå den uldne overflade.

Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste